drilling ltd 643 Napisano Februar 4, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pijem kafu i gledam kako da se probijem iz dvorišta do parkinga napadalo ovo belo g....no preko kolena hebem ti zimu dobra je samo zbog klope. Ma uspeću nekako vidimo se u 11h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Odo' na 59-ku pa kad stignem treba se probiti do grada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Februar 4, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Popsy 3. kochamatori 4. dejan intruder 5. NOTORIOUS 6. Arakis 7. Zexr 8. drilling ltd 9. SuperPOP 10.Duce 11.Đuxy 12. Radmila 13. Sinclair 14. Vlada#4 15. Skittles 16. Dorćolac 17. Kypck 18. Dejan Nešković 19. unas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 4, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja pijem kafu i gledam kako da se probijem iz dvorišta do parkinga napadalo ovo belo g....no preko kolena hebem ti zimu dobra je samo zbog klope. Ma uspeću nekako vidimo se u 11h Čekam Milenka drillinga pa ćemo zajedno da prtimo kroz smetove i nanose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 4, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se... 30kec je zakon!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 4, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost zdravlje mi popustilo, od petka sam pod temperaturom a nema dve nedelje kako sam prelezao grip pa ovaj put bez mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 4, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da će danas i meni da crkne pegla Lepo se provedite! Ja danas ni auto nisam otkopao iz snega, a o paljenju motora nema ni govora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan E! Bilo lepo druzenje, malo krvarili.... bese nas oko 20-ak, popsy ima neke fotke pa kad se otrezni sutra ce da postavi Bravo drugari, vidimo se na prolece ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 4, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je čarlama napolju, dobro je uspelo i nas dvadesetak da dođe do Instituta za transfuziju Sve je prošlo odlično, družili se, neki su se i prvi put uživo upoznali, bili veseli po običaju Hvala vam drugari na humanosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 4, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Au Rajko kad pre ja samo što sam ušao u kuću od NBG do Bataje 1h vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 4, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Au, znači zavejano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 4, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao jutros kad sam krenuo prema gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 4, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan lepa prilika za lepo druženje ... pozdrav svima !!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljstvo je bilo družiti se danas sa vama a i biti učesnik humane akcije. Pozdrav svima. *** Radio Beograd 1 je u glavnoj informativnoj emisiji u 15 časova objavio mini reportažu. Znači, bili smo i u medijima.*** 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Februar 4, 2012 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan lepa prilika za lepo druženje ... pozdrav svima !!! Potpisujem. Bravo za nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Februar 4, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Čuo prilog člana Dorćolac na vestima na radio Beogradu 1, zajedno sa izjavama nekoliko prisutnih akcijaša i zvučalo je predobro. Svaka čast i čestitke svima koji su došli. Nisam učestvovao u ovome jer sam u sličnoj situaciji kao Koča. svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 4, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta, svaka nam cast! Hvala svima koji su dosli na akciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Februar 4, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, svaka čast svima vama koji ste se usudili po ovom vremenu i da izađete iz kuće Drago mi je da vas ružno vreme nije sprečilo u akcijašenju. Ovo je samo dokaz koliko humanosti leži u "ozloglašenim" bajkerima. Zadali ste domaći zadatak svima :care: A sad malo kuvanog vina da dođete k' sebi !! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Februar 4, 2012 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje svima koji su učestvovali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Februar 4, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Čuo prilog člana Dorćolac na vestima na radio Beogradu 1, zajedno sa izjavama nekoliko prisutnih akcijaša i zvučalo je predobro. Svaka čast i čestitke svima koji su došli. Nisam učestvovao u ovome jer sam u sličnoj situaciji kao Koča. svima. Svaka čast drugari od nas prehlađenih! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 4, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan i od nas vakcinisanih i zatrpanih snegom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 5, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stidoh i ja kuci pa da okacimo par slikica sa danasnjeg DDKa Šta reći :D Pardon, ovu nisam okrenuo... Tehnika ubrzanog istiskivanja krvi u kesicu... patent by Zextreme Dobri i prepošteni Arakis koji se svuda pojavljuje po forumu, pa ga u tom duhu evo i na DDKu Obavezna oprema za Beograd, popularne čarape modela "fala ti nano" :D (izgleda šašavo, al radi za sve pare) Kolko je puta dao krv i dalje se zbuni oko pitanja o trudnoći Oporavak od davanja krvi.... Neki su kršili zabranu pušenja... Posle Zexa je crkla baterija na cigari... Ne, ova slika nije kriva Uspavana lepotica.... :D U svakom slučaju, odlično druženje i sa obzirom na situaciju u gradu vrlo uspešna akcija... Drugari, bila je čast krvariti sa Vama 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Februar 5, 2012 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast svima koji su bili! Onima koji su zaginuli prethodno veče i uspavali se, ostaje samo da se stide Svratiću ovih dana do Instituta, pa ću nadoknaditi i vidimo se sledeći put! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 5, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na akciji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 18, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za ponovno zimsko DDK da li se zna kada će biti (možda bi bilo zgodno iskoristiti lepo vreme koje se predviđa tokom sledeće nedelje) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...