koba 2 Napisano Januar 27, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav narode citajuci forum i raspitujuci se o kroserima zakljucio sam da je kros 125 cm zapravo isto kao masina motorne testere,sto po meni znaci koliko ga pucas toliko i lako propada e sad ja bi da kupim takav motor i koliko vidim po oglasima vecina tvrdi da nema ulaganja...kad ga kupis pitanje koliko kosta otprilike generalka masine za kros od 125 cm,da bi to bilo ko novo sto se kaze evo podaci japanac,125cm raspon godista 88/1995 ne mora precizno +- svaka informacija dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koba 2 Napisano Januar 27, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan sa sve majstora to je najbitnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1011 Napisano Januar 28, 2012 Ol' dirty bastard, 637 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ko zna nek' napise i mene ovo zanima. Kao sto rece covek:japanac,125cm raspon godista 88/1995 ne mora precizno +- sa sve majstora to je najbitnije @Hard_rock,mislim da kod krosa nije nista cudno raditi generalku. Valjda se radi na 30-50 radnih sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koba 2 Napisano Januar 28, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan hard rock koliko je to u evrima?ako znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 28, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Klip je oko 80 e , klipnjaca 120 , lezajevi/semerinzi/dihtunzi oko 50 , rad oko 150 . S obzirom da se klip menja na 12,5 h (profi voznje) kod cvaja a kod cetvorotaktnih na 50 radnih sati , relatvna je stvar sta je isplatljivije . Po meni zavisi od srca , kada ti je po volji ni mnogo nije skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koba 2 Napisano Januar 28, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Klip je oko 80 e , klipnjaca 120 , lezajevi/semerinzi/dihtunzi oko 50 , rad oko 150 . S obzirom da se klip menja na 12,5 h (profi voznje) kod cvaja a kod cetvorotaktnih na 50 radnih sati , relatvna je stvar sta je isplatljivije . Po meni zavisi od srca , kada ti je po volji ni mnogo nije skupo profi voznje da....ali rekreativce jedan klip sastavi po dve sezone bez ikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Klip je oko 80 e , klipnjaca 120 , lezajevi/semerinzi/dihtunzi oko 50 , rad oko 150 . S obzirom da se klip menja na 12,5 h (profi voznje) kod cvaja a kod cetvorotaktnih na 50 radnih sati , relatvna je stvar sta je isplatljivije . Po meni zavisi od srca , kada ti je po volji ni mnogo nije skupo obrisati dupliran post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...