Guest zvedri Napisano Septembar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite o ovom !? Aprilia - Pegaso 125 1993 26200 km Placen porez i carina, uvoz iz ch, ne zamena, Prodaja NA IME. Zanima me kakva je motor jeli vredi, i ako bih ga slucajno uzimao koliko mi jos otprilike treba para da ga registrujem i sve sredim na mene ? I pre svega bi trebao da "odvedem" kod majstora na proveru !? Cega posebno ? Ili mislite da je i ovo jos jedan uvezeni krs sa prepravljenom kilometrazom i prikrivenim manama ... ? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 27, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan A cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zvedri Napisano Septembar 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 28, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to dobra kupovina ali samo ako si apso;utni pocetnik i spremi se za oglase vec tokom sledece sezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zvedri Napisano Septembar 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A neki komentar o samom motoru !? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zvedri Napisano Septembar 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci smece ? E jeb... A razmisljam o nekoj 125ci tog tipa a da nije preskupa do 1500 i da vredi nesto .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...