Kole 86 Napisano Januar 26, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Imam polovan gore navedeni plejer , pa bih hteo da ga prodam. Izvadio sam ga iz kola letos, zajedno sa nekim ozvučenjem koje sam prodao, te ostade samo on. Znači polovan je, ispravan, maska se skida. 065 541 09 49 Slika je malo lošija (loša kamera na telefonu), zato evo i link o samom plejeru http://www.bechna.com/shop~online-car-cd-players~prices-brand-new-absolutely-original-sony-xplod-cdx-gt350s-cd-mp3-atrac3-wma~p-162156.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Januar 26, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Malo boljih slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 4, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Druze Kole,stigao je paket u subotu.Nestigoh da ti javim. Masina je povezana i radi odlicno.Svaka ti cast,ziv bio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Mart 4, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan E, drago mi je da to čujem ! Kakva je radža, valja li čemu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 4, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam mogao ni da je omirisem,zato sto sam se tako narokao u petak uvece i jos mi nije dobro,nemogu da dodjem sebi.Cale je presuo u staklene flase,probao i kaze da je dobra raketica. Ja cu je probati za jedno 10ak dana kad me prodju muke,jer nepijem cesto,al zato kad sednem ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Mart 4, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Poznat mi je taj sistem - retko ali kvalitetno ubijanje . Ja sam ipak za uredno i redovno . U glavnom javi utiske, ocene potrošača su uvek najbitnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 4, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para je ovaj CD-player??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Mart 4, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Otišao za 20€ kolegi Milanu pre par dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...