thelord 98 Napisano Septembar 30, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh ja kci. Druzenje je bili predivno stvarno: Polazak subota 8 ujutu, sa pumpe kod plavog mosta polazimo pauk, Vladimir J i ja. U Pozarevcu se sastajemo sa sa acom-pn pa potom u Gradistu i sa sstrujom. Potpuno neocekivano kod Golubacke tvrdjave ekipi se pridruzuje buca, koji tu na par kvadratnih metara gubi rukavicu(Bog ce ga znati kako). Voznja do Milanovca je bila po suncanom vremenu uz cesta zaustavlajnja radi slikanja i da sstruja otkloni koji kvar. U Milanovcu nas sacekuju divi paukovi roditelji koji nam pripremaju pravu gozbu za rucak, prvo meze (sir, ajvar, ljute papricice...), potom sledi riblja corba, pa onda razna riba sa rostilja medj kojom prednjaci somovina, sa rostilja jos stizu i cevapi i pljeskavice, i uz sve to krompir salata. Neposledno pre rucka veseloj druzini se prikljucuje i Ribolovac sa vec nadaleko cuvenim vinom koga je u koferu bilo koliko Afrika moze da ponese( sto nije malo). Usled povecane konzumacije soka od gozdja odlucujemo da sve voznje odlozimo za sutradan i nastavimo da do kraja dana ispiramo grlo vec pomenutom crvenom tekucinom. SStruja je primoran da se oprosti od nas i krene u Gradiste na posao. Atmosveru potpaljuje i potpuno luda(u pozitivnom smislu) komsinica sa skroz otkacenim pricama. Potom na scenu ponovo stupa paukova mama koja iznosi izvrsnu pitu sa sirom koja uz vino i pricu brzo nestaje. Sutradan, ustajanje oko 8 i polazak u voznju ka Kladovu preko planine Miroc gde se sustecemo i sa neasvaltiranim delom puta da malo razbije monotoniju. Klopa u Kladovu. Tu srecemo i zozona sa prijateljima. Pozdravljamo se sa Ribolovcem koji ide ka Negotinu, a mi povratak u Milanovac po stvari, gde nas paukova mama iznenadjuje ruckom, meze, riblja corba i kobasice sa krompirom. Tokom povratka u Milanovac pocinje kisa i to prava provala oblaka. Uz klopu cekamo da se pljusak smiri u uz sitne kapi krecemo povratak ka Beogradu. Pozdravljamo acu koji ide za PN preko Majdanpeka. Kisa medjutim pocinje opet jako da pada, a ja vozim bez zadnje kocnice(oko 50km) za cije sam nefunkcionisanje optuzio kisu. Medjutim, ispostavice se kasnije da mi je otpao sraf sa kocionih klesta te stoga nisu ni bila na disku. Stajemo i otklanjamo kvar, jer buca ima sve sto vam zatreba kod sebe pa i sraf. Tad vec prestaje kisa i po suvom se bez vecih problema vracamo u BG i buca u PA. Naglasio pih da je lalajko bio najpominjaniji clan foruma iako nije bio na druzenju sa cim ste od ranije upoznati. Zahvalio bi se jos jednom pauku i njegovim roditeljima na divnom gostoprimstvu!!! Naravno tradicionalno hvala i Ribolovcu na vinu!!! Hvala i svim ostalim clanovima foruma koji su bili na okupljanju!!! ps. Slike ce vec neko okaciti jer ja nisam imao aparat da ovekovecim desavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Septembar 30, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja stigoh kuci sa predivnog vikenda. Divni ljudi, divna priroda, dobra voznja.... Jos jednom hvala Pauku i njegovim roditeljima!!!!!!!! Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan KONACNO kompjuter i tastatura umesto telefona!!!! To jutro kada su oni trebali da dodju sam ustao i resio da uprkos svim obavezama odem, nagovorim kolegu da me odmeni, ucenim ga nekim vlajnicama i napravim sebi slobodnog vremena do 20:00 da odem na druzenje... Kako nikoga nisam mogao da dobijem na mob, postavim strazu u 15ak km pre Gradista da mi jave kada prodje grupa od 4-5 motora... Straza je odradila posao i odem da ih sacekam na ulazu u Gradiste (ista pumpa gde smo docekali Azerbejdzance). Stigao sam 3 minuta pre njih. Upoznajemo se na pumpi, sa Acom-pn sam se upoznao po drugi put (covek ima potkapu i kacigu) i odlazimo na cuveno gradistanski burek (cuven je sto je ujutru dobar al nocu mora da se zalije sa 2l koka-kole da bu mirovao u zeludcu). Svi hvale burek: Posle bureka krecemo dalje, naravno parkirani motori su izazvali znatizelju mestana.. Prvo stajanje, meni otpala tablica... Mozda mi neki nece verovati ali sam cuo kad je otpala... Sledece stajanje Golubacka tvrdjava i naravno slikanje: Hteli smo svi da se slikamo al niko ne moze da nadje timer na telefonu, da ga fiksira na stenu i da se slikamo: Na kraju je VladmirJ uspeo ali su se svi smorili i otisli pa je slikao sebe samog svojim aparatom... tu sliku nemam, moze on da je postavi U isto vreme se Pauku javlja neko sa foruma koji je u Golubcu. Posle par minuta saznajem da je to niko drugi do Buce (coveka koga sam upoznao u Petrovcu na skupu): Evo i grupne fotografije: I iz pticje perspektive: E, Buca je uspeo da izgubi desnu rukavicu na tom potezu od 10metara gde su parkirani motori... Trazili smo svuda rukavicu ali je nismo nasli... nije mi ni sada jasno kako??? Naravno, najavljeno zaustavljanje pored izvora koje sam najavio kao obavezno. sam izvor nisam slikao, slikali su drugi pa neka neko postavi slike... Zapazio sam da su popravili granicni marker: Pre 3 meseca kada sam ga prvi put snimio pisalo je SFRJ, neko je izgleda video sliku na forumu i popravio isti Sledece stajanje, nekih 20ak km pre Milanovca, gde sam popravio svetla i sirenu... al tu mi se takodje iskidala sajla kvacila... Docek u Milanovcu; Paukov otac kaze da nas je cuo 5 minuta pre nego sto smo stigli (kada kazem nas - mislim na mene ) Prvo smo se spustili do Dunava i popili pice u nekom kaficu-kladionici... Tiha atmosfera, prijatno drustvo, dunavom prolaze jahtice, gliseri... mogli smo satima tako da sedimo al sam ipak pozurivao ekipu da krenemo dalje; ne zbor rostilja i corbe vec sto sam morao nazad pre mraka! Umalo da zaboravim, kada smo stigli na parking osetio sam da nesto gori, da smrdi... tek kada sam posao da ugasim motor video sam da ja gorim, tacnije da mi gori instalacija, iz brave kulja dim. Iscupam kljuc a on vreo, pocela da se topi plastika na kljucu. Brzo vadim kljuceve iz alata da skinem masku da vidim gde je prespojilo posto dim ne prestaje da kulja, ne samo iz brave vec sa svih strana... Nadjem gde je prespojilo, da kazem skoro na vreme, izolujem to, vidim da nema neke stete, brava radi, motor pali... vec izbacim celu frku iz glave i arhiviram pod "sstrujina posla"... Slike iz kafice neka neko drugi ubaci, nisam hvatao beleske, pozurio sam da ispijem pice iz straha od osica... doduse ovi sto su pili sok od kruske su imali vise problema od mene :) E, da, ponovo dresh... jedan sam slikao letos u okolini Bozevca, stoji pored puta... ovaj je inaugurisan u spomenik Naravno, trenutak koji su svi cekali - ROSTILJ!!! Pogled iz dvorista je jednom recju FENOMENALAN!!!! Jos jedan trenutak koji su svi cekali pa i oni koji nisu bili sa nama (bivsi drugar ), naravno Ribolovac sa NAJBOLJIM vinom koje sam IKADA probao! Vesto zamaskiranim u vodavoda ambalazu Rucak je bio fenomenalan, domacini su domacini na KUB! Sir i ajvar uz domacu ljutu, riblja corba, riba na rostilju i cevapi i pljeske i Lorde zaboravio si slaninicu Drustvo fenomenalno, prijatni razgovori kao da se znamo 100godina... Obozavam takva druzenja! Vreme neumitno tece, jos se nije rucak ni slegao kako valja, prva tura vina na izmaku al mene obaveze zovu i moram poc... Nerado se rastajem sa drustvom, teska srca, al bilo bi mi jos teze da nisam ni dosao... Pozdravljam se sa svima i krecem celih 1.5 metra i motor se gasi... palim i ponovo metar i gasi se... ponovo onaj poznati miris paljevine... Jos se pitam da li sam to ja??? NARAVNO da sam ja! Zice od automata kocnice pale na auspuh (kada sam popravio kvacilo rednom klemom) i prespojile na masu i dokosurile mi nacetu bravu. Sada uopste ne radi... Skidam, razmisljam sta da radim, kako je se spojim, prespojim da stignem do kuce. U pomoc priskace Ribolovac (vrstan elektricar), nalazi se probna lampa, izolir traka... skarabudzimo da radi al kako? Stop svetlo mi radi kao dragstor, tj. non-stop, i kada izvadim kljuc, takodje i stator pod naponom, svetli i lapica za pobudu.. Jedan okret kljuca i moze da se upali motor, drugi okret i pali se kratko svetlo... Ponovo se pozdravim i krecem... Vozim se, dodje vreme da upalim svetlo (pada mrak), ono radi pola minuta i ugasi se... stajem, menjam osigurac (skinem sa sirene), probam svetla opet izgori, skinem sa zmigavaca (on je riknuo cim sam ga stavio) razguzvam kablove, negde zavarnici, znaci opet "masi" nekako razdvojim zice, skupim ih u polumraku da ne dodiruju metalne delove i postavim POSLEDNJI osigurac od dugih svetala... Tom prilikom pogvarim i relej od istih... Svetla rade, nemam sirenu, ne rade mi zmigavci (a i nemam ih al imam automat), nista duga svetla i picim dalje u noc... Nije kraj, u sred jednog od tunela, mrak, jedino svetlo dolazi od stop svetla (20W), izadjem iz tunela gledajuci u levu stranu unazad; prateci belu liniju od stop svetla. Stanim sa strane, osigurac se olabavio - srecom nije ispao!!! Vratim ga nazad i oblepim flasterom da ne ispadne, sve uz svetlo ekrana od telefona! U svoj toj guzvi i peripetijama za smetnem s'uma da motor ne ide na dobru volju vec na benzin i naravno motor se ugasi 6-7km od Gradista... Ukljucim rezervu - rezervu ukljucujem tako sto motor prevrnem na desnu stranu, oborim ga skroz na asfalt jer mi ostaje oko 300ml u levoj komori a slavina mi je u desnoj. I tako 2 puta i srecom stignem do pumpe koja radi! Ne mogu da verujem! Bio sam ubedjen da cu morati da kradem gorivo po supama u sledecem selu. Vec sam video sebe kako prevrcem kante i zalim sto mi Dexterr nije tu kao moralna podrska... Konacno i mene sunce da ugreje tog dana Na pumpi upoznajem brata po tocku, nisam siguran da li je Ljuba ili Ljube iz Panceva... Razmenimo par reci i nastavim dalje. Stizem u Gradiste, motor odvezem do stana, parkiram u dvoriste i skinem + klemu.. (htedoh i minus za svaki slucaj al nisam imao vremena ) Odem na posao, javim se usput drustvu da sam stigao, mada su oni uz vino i zaboravili na mene Danas sam sredio bravu, prepoveozao je da mi nije sve non-stop pod naponom al i dalje mi se pali stop svetlo cim dam kontakt. Brava jeste izgorela al nije kompletno, posluzice dok ne nadjem neki havarisani trakor da skinem drugu bravu E,da, presao sam 100km u cugu do kuce danas bez ikakvih problema... BMW je to :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eh,sta da kazem?Prodje jos jedan vikend a ja bogatiji nego ikada.Necu pisati o tome sta se sve desavalo za ta dva dana,to su vec neki drugari uradili,a neki ce i dodati nesto sto je izostavljeno.Imam potrebu da bez nekog foliranja i preterivanja podelim sa Vama moj utisak o svim ljudima koji su ulepsali ovaj vikend. -Lalajko,sta da kazem o njemu a da vec neko nije napisao ovde na forumu,i ako fizicki nije bio prisutan,itekako je bio sa nama sve vreme druzenja.Neko ga je bas u Milanovcu jednostavno opisao:ljudina od 2 metra,130 kg sa srcem koje je veliko kao dve kuce! -Vladimir,covek definitivno ogromnog zivotnog iskustva,a i dalje zivi zivot punim plucima(pozdrav i za njegovu devojku,tj devojcicu kako je Vladimir zove,koja nas je povremeno izvestavala o novim desavanjima sa naseg foruma) -The Lord(Boki),sta reci o njemu,mlad bajker koji zahteva veliko postovanje,sto svakako i zasluzuje! -Struja, o njemu sve sto ste citali,culi,pricali vam prijatelji,gledali na tv-u,nista nije tacno!Sve to pomnozite sa 10 da biste dobili pravu sliku o Struji,koja opet nece biti potpuna dok ga licno ne upoznate! -Aca-Pn,pored toga sto je srcelomac mladih zenskih srca gde god da se pojavi,meni je postao i fenomenalan prijatelj bez koga cu tesko da zamislim bilo koju voznju! -Buca,sta reci,do sada najiskusniji bajker sa kojim sam vozio,definitivno dobar i prijatan covek,nikada dosadno sa njim u drustvu,i tesko da moze da se desi da i ako Vam se pokvari motor na putu,ostanete na istom! Ribolovac(Zoki),vlasnik najpoznatijeg i najboljeg vina na forumu,verujte mi da je mnogo bolji covek od svog vina,mada i ne morate da mi verujete,upoznajte ga pa cete sami zakljuciti! Jos jednom se pokazalo koliko je BJB veliki,otkad znam za BJB vreme merim malo drugacije.Jedan sat mi je isto sto i jedan mesec,jedan dan je jednak jednoj godini,tako da sve ove ljude koje sam gore pomenuo znam po nekoliko godina,neke i vise vekova,a najsrecniji sam sto cu se druziti sa njima i voziti zajedno jos mnogo hiljada godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Octobar 1, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Sinoć ste me pretekli kod sam stajao na rampi u Bubanj potoku! Prvo TDM, zatim Exceed pa Freewind. Nažalost, bio sam u kolima pa nije bilo načina da vas zaustavim i pitam kako ste se proveli. Sada mogu samo da vam zavidim što se nisam bolje organizovao i rasporedio vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan mmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan struja sve prisutne ubedjuje zasto je njegov motor najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pauza kod Golubca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan odmor za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Negde u podnozju planine Miroc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije divno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan U nasoj pozadini poznat dunavskii kazan,mesto gde je Dunav najuzi u svom toku(Rumunija je toliko blizu da smo verovatno na tom mestu najblizi evropskoj uniji ;D) a ujedno i najdublji,negde izmedju 80 i 100 metara dubine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rumunska strana,mislim da je lik uklesan u steni tracanski kralj Decabel,plod zahvalnosti jednog Rumuna koji je za vreme vladavine Causeskua bas na tom mestu ziv i zdrav uspeo da prebegne u Srbiju,iz Srbije ode u inostranstvo i zaradi veliki novac.Kada se vratio u Rumuniju posle mnogo godina nalaze da se uradi lik u steni i radovi traju godinama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog nepreglednosti,formata i nacina postavljanja slika,do sledeceg ovakve voznje cu nauciti i to da radim na pravi nacin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nase price, zbog zauzetosti raznim poslovima odlozili smo voznju za nedelju. U subotu uvece smo se dogovarali, dogovarali i dogovorili da krenemo u 8 iz B.N. Sela, ovaj put necemo ici na Staru Palanku i skelom preko Dunava, no cemo odma' kopnenom varijantom: Pancevo-Kovin-Smederevo-Pozarevac-Gradiste-Golubac-D. Milanovac-Kladovo! Vremenska prognoza "Suncano, toplo, dnevna temperatura 25 c... Krenuli smo u 8 i 15, sipali gorivo i gas! Mislili smo da su crni oblaci na nasem nebu samo pobunjeni pojedinci koji ne postuju ucene ljude koji rade vremensku prognozu. Desila se i jedna izmena, s nama nije posao Pera koji je posle dogovora u subotu vece otisao u Bgd. na Jack Daniell's party i vratio se ujutro oko pola osam, s mukom izasao iz kola i srusio se na plocnik ispred kuce gde je spavao 20-ak minuta. Onda smo ga zvali mi da pitamo sto ga nema, onda smo ga zvali opet jer se prvi put nije javio i onda nam je Pera rekao da nece ici...Dobro , pozeleli smo mu miran san i krenuli! Oni oblaci su jos uvek bili tu i mi smo se pitali kad ce ono sunce sto su najavili... Prosli smo Pozarevac ustanovili da je Zeljku spala jedna mala, bocna plastika sa motora pa su se on i Mile vratili da je traze a Milan VFR i ja smo odveli zene na kafu u kafanu "Kum" Nakon 20 minuta scena: Transalp i covek u zutom kisnom odelu prozujase pored kafane...Pera! Nije vredelo sto ga zovemo i saljemo poruke on zuri da stigne nas! Pocela je kisa,vratili su se Mile i Zeljko i krenuli smo sad mi da jurimo Peru. Ulovili smo ga kod Golubackog Grada, stao je da se malo divi prirodi ( nekom zbunju pored puta) i video poruku i 74 propustena poziva. Svi smo obukli kisna odela i pitali se dokle ce trajati ovaj bezobrazluk i kad ce vise to sunce? Tad smo se culi sa Paukom i ostatkom ekipe i dogovorili se da se vidimo u Kladovu. Kisa sve do Djerdapa i dolazak u Kladovo, tu smo iz prve nasli Pauka, njegovog oca Svetu i ostatak ekipe! Zadrzali smo se zajedno vrlo kratko, oni su se zapravo spremali da krenu nazad u Milanovac, upoznavanje, kratka prica, i pozdravljanje. Rekli su nam da nismo nista propustili sto nismo dosli u subotu i da je klopa bila bez veze a vina sto je doneo Ribolovac- obicna kiselina... Mi smo svi klimali glavama i rekli da nismo ni ocekivali nista bolje i pravili se da im verujemo svaku rec! Dosao je Nenad, nas drugar i vodic kroz Kladovo, otisli smo na rucak kod "Edija"...strasno, te kolicine izvrsne hrane, fenomenalnih salata i dobre domace rakije se ne daju recima opisati. Da li treba da pominjem kako smo sve platili kao jacu turu pica u Pancevu! Krenuli smo nazad, opet kisa ali smo bili srecni sto nas je vreme posluzilo dok smo rucali ;D Ostatak voznje po kisi i mokrom putu, dolazak kuci i vecera u mom dvoristu, pogadjate "Edijevi" su spakovali onu polovinu rucka koju nismo mogli da pojedemo u Kladovu... u B.N. Selu je bilo toliko toplo i prijatno mada je bilo jako kasno, rekose nam da je ujutru bilo malo oblacno ali je ceo dan bilo suncano i toplo sa temperaturom oko 25 celzijusa.. ;D...divan dan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstori! Lepa voznja. Sstruja je zvao moju malenkost da vam se pridruzi ali sam nazalost bio sprecen zbog neodloznih porodicnih obaveza. RIDE ON! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 1, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, drugari! To je prava stvar, srz nase price... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan kada pomislim na motocikl pomislim na putovanja... kada pomislim na motocikl pomislim na druzenje... Zato sam uzivao iscitavajuci ove redove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 1, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan kada pomislim na motocikl pomislim na putovanja... kada pomislim na motocikl pomislim na druzenje... Zato sam uzivao iscitavajuci ove redove Potpisuje i neka to bude moto nashe male zajednice! Bravo! ps.a pomislim na klopu..? :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano Octobar 1, 2007 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem sto vec nije receno ? Hvala svima na lepom druzenju, Pauku posebno za odlicnu organizaciju i njegovim roditeljima na odlicnom rostilju ! Neverovatno je da sve ljude koji su bili ne znam tako dobro, malo smo vremena proveli zajedno, a eto, opet ih dozivljavam kao bliske prijatelje. Svi smo toliko razlicite licnosti i razlicitih godina, a opet sa druge strane toliko slicni u interesovanjima i pogledima na zivot da je nemoguce da se ne skapiramo i lepo druzimo. Ja sam izuzetno zadovoljan ovim okupljanjem i toliko mi je bilo lepo da cu ga dodati u "najlepse voznje ove godine" Evo malo slicica, los je kvalitet jer je slikano mobilnim telefonom. Cuveni sstrujin izvor gde smo morali da stanemo. Interesantno je da voda izvire 10tak metara iznad, sliva se niz stenu i skuplja u izdubljenom deblu koji se vidi na slici. Ja i sstruja se penjali do izvorista da slusamo huk vode iz stenja, umalo glavu nisam slomio dok sam silazio, sstrujo hvala na pomoci Tesio sam se samo ako padnem bar imam protektore da mi ublaze pad Kako sam ja imao muke sa silaskom, tako je i sstruja imao muke sa motorom (nista novo, ha ? ;D ) Popravka kod izvora, popravka kod kafica u Milanovcu Ovde je poceo da dobija i pomoc, prvo simpaticne komsinice koja ga je branila od sina, a posle profesionalnu od Ribolovca Ovo je pogled sa terase Paukove vikendice... lek za dusu Drugog dana ujutru odlucujemo da odemo do Kladova preko planine Miroc, a usput ima sta da vidimo... i lovci se lepo provode, evo sta ih ceka kad se vrate iz sume. Prase mirise, a mi nismo doruckovali, ipak smo bili fini i kultirni, prasetu nije ni uvo falilo posle nas Dalje vozimo i paznju mi privuku ove cudne gradjevine pored puta. Kocim i okrecem da vidim sta je to. Kad smo se svi skupili zakljucili smo da su to cumurane, peci u kojima se pravi cumur. Napune se drvima, podloze i dobro zatvore da drvo ne moze da se zapali, nego samo da tinja. Posle odredjenog vremena pec ugase vodom i vade cumur Pogled na dunav sa Miroca U Kladovu upoznajemo zozona i njegovu ekipu, kratko se zadrzavamo i vracamo za D. Milanovac, a tamo nas ceka ovo: Posle rucka navlacimo kisna odela, kese na noge i krecemo kuci uz dobovanje kise. Tu mojim avanturama nije kraj. Imao sam normalnu varijantu koju bi svako odabrao da se vratim preko Bora magistralom, ali ne, to meni nije dovoljno zanimljivo. Zovem kuci - kazu nema kise, proucavam kartu i odlucujem da mi ruta bude Majdanpek, Zagubica, Krepoljin, Krupaja, Despotovac, Paracin. Valjda cu brzo da izadjem iz kise. Na karti mi to deluje ok, dosta je blize nego preko Bora, a i zelja mi je bila da vidim Majdanpek posto nikad nisam bio. Svi zajedno krecemo, stajemo na odvajanju za Majdanpek, pozdravljamo se i ja dalje nastavljam sam. Nisam presao ni 10km, kad u sred sume vidim cesmu, okolo neke klupice i neka tabla sa natpisom. Vozim polako, citam sta pise, a ne gledam na put, kad od jednom tup, tup - propade negde prednji, pa zadnji tocak. Nabodem kocnicu, pogledam napred, ispred mene kanal dubok 3-4 metra, koji se dalje spusta u sumu, prednji tocak na samoj ivici. Okrenem se pozadi, ono tup-tup je bilo kad su tockovi sisli sa asfalta koji je uzdignut 5-6cm. Nazad ne mogu da izguram motor, zadnji tocak je tik uz uzdignut asfalt, napred rupcaga. Cimao nesto, secao, prednji tocak sve dublje tone, kruni se ivica, zemlja je natopljena i meka. Ja u frci, sta cu sad !?!?! A pritom nigde zive duse ni jedan auto nisam sreo, niti je iko prosao. Razmisljam ako mi prednji tocak jos malo propadne vise nema nazad, poletece u kanal. Ubacim motor u brzinu da ne krene napred, prebacim se sa strane i iz sve snage povucem guvernal ka putu. Adrenalin od frke je odradio svoje, motor je ponovo na putu Al sam zato istegao ligamente na zglobu ruke, jos uvek me boli. Nastavljam dalje, kisa i dalje pada, krivina za krivinom, lisce na putu, moram polako - prosek brzine 30-40 km/h. Posle nekog vremena stizem u Majdanpek, tu negde i kisa prestaje. Impresioniran gledam u kopove i razmisljam kako bi bilo lepo provozati se po tim putevima. Odlucujem da ne cackam mecku, a vec je i kasno, dosta sam vremena izgubio i nastavljam dalje. Vec sam u Homoljskim planinama, put me vodi tik pored Crnog vrha. Kako se penjem pocinje kisa, a zatim i magla. U jednom trenutku ne vidim dalje od 10m ispred sebe. Brzina i dalje oko 40 km/h. Negde uz put nailazim na krdo krava kako SAME idu jedna po jedna sredinom puta u koloni. Kasnije uz put saznajem da same znaju put nazad. Seljaci ih odvedu na ispasu, one se najedu i same vrate "kuci" Posle izvesnog vremena ponovo nailazim na krave, samo sto je ovog puta bio i bik sa njima. Stoji bik na sred puta, stanem. Gleda on mene, gledam ja njega, niko se ne pomera. Niti da prodjem desno, niti levo, put je uzan, a rogovi veliki Vec razmisljam da okrenem i nadjem neki kamen da ga oteram, kad nailazi seljak "dje je zapelo? " Rekoh, "pomeraj tog bika, nesto me mrko gleda" i ucini mi covek. Nastavljam dalje, a put nista bolji, krivina u krivinu, uzbrdo, nizbrdo, negde nailazim na nov i dobar put, ali ne smem brzo, sve je mokro, a sasvim je obicna pojava da se na sred krivine naidje na blato koje je ostavio traktor ili na opalo lisce. Negde kod Lipovice me vec hvata mrak, valjalo bi jos usporiti. Dovlacim se nekako do Despotovca, konacno civilizacija, sad je lakse. Sedam u prvi kafic i oporavljam se malo uz koka-kolu. Zamolim i mladu konobaricu da mi donese mokru krpu da konacno obrisem vizir koji je toliko bio prljav da se nista nije videlo kroz njega, a krpu sam zaboravio da ponesem, pa sam vozio dobrih 50tak km sa otvorenim vizirom. Konacno stizem kuci malo posle 20h Sve u svemu 148 km u povratku za 4 h i nije tako lose ;D Put gde sam prosao i nije tako los, priroda je prelepa, non stop se vozi kroz sumu, fakticki i nema civilizacije sem po koje selo, vredi ga proci, ali po lepom suncanom vremenu. Ali nije pametno ici sam i narocito nije pametno ici po kisi Nadam se da vas nisam mnogo smorio, ne moze da steti, a cim ne steti moze nekom da koristi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan E, zaboravih male drugare, odusevljene motorima: Narocito ovog malog antihrista u sredini u narandzastoj majci... On je prvi dosao od sve dece i popeo se na moj motor. Ne zato sto je najnizi i sto je jedino na i moze da se popne, vec zato sto je najlepsi :) A do motora je dosao gazeci preko alata i rezervnih delova koje sam spremio za popravku motora... A kada sam ponovo popravljao motor kada sam odlazio je u par navrata krao noz kojim sam skidao izolaciju i to veliki lovacki noz... Ja sam se nadao da ce Pauk da ispuni svoje obecanje i Mixajla (x kao taxi) sutne u Timok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 1, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada mi je jos vise zao sto se nasa jucerasnja tura nie zavrsila na Djerdapu. MOgli smo da se svi nadjemo pa u grupnu zajebanciju, a znajuci moje saputnike ili bar deo njih znam da aca-pn ne bi bio sam Steta, mozda sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da sam bez texta u pozitivnom smislu.Hvala Nenadu-Pauku i njegovoj porodici na neizmernom gostoprimstvu,hvala svima koji su dosli na druzenje i potvrdili ispravnost BJB zajednice na najlepsi moguci nacin kao zaljubljbljenici u motore a prvenstveno kao ljudi. Vikend koji cu pamtiti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Octobar 2, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Odlicno druzenje i jos bolji putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Octobar 2, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo uz pomoc ACE-PN koji me posavetova kako da okacim fotke nesto sam uspeo ali ne i da okacim male fotke pa kad nekoga interesuju da klikne i da ih poveca. Obecavam da cu i to valjda sledeci put uspeti. By vla123 By vla123 By vla123 By vla123 By vla123 By vla123 By vla123 By vla123 By vla123 By vla123 By vla123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...