nemanjdza 0 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam oglas za prijatelja koji ne provodi vreme pored komjutera i nije u toku kako se sta radi, pa da ucinim uslugu. Radi se o Suzukiju RF 900, motor je 94 godiste, prvi put registrovan kod nas pre 2 ili 3 godine, uredno menjano i odrzavano sve sto je trebalo za sezonu, zamenjen lanac, lancanik,... obe gume, nove! Registrovan ali neznam tacno do kada! Motor se izuzetno lepo cuva i ne vozi se ono tipa 200 ili na zadnjaka. E sad nismo uspeli da ga slikamo jer je u garazi pored radijatora i tu zimuje do pocetka sezone! Evo slike sa neta a ovaj je potpuno isti. Za cenu se mozete dogovoriti sa njim, a sto se tice zamene u obzir bi dosao neki coper od 500 ccm pa na vise sa obaveznim vodenim hladjenjem, i da nije kinez! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan može li kontakt tel tog druga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjdza 0 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan može li kontakt tel tog druga Vidi nije problem postavicu veceras, jer sinoc smo se culi i dogovorili da postavim oglas ali sam zaboravio da ga pitam da li imam dozvolu da objavim njegov broj! Covek je ozbiljan, poslovan pa da ga neko ne cima za DZ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi vb 1 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze li cena i zanima me da li je motor farban ili mu je ovo prva boja pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...