gogo 101 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo detalja oko Bendura http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,220231.725.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan gogo, nema potrebe za ovolikim slovima. vidimo i pratimo u svakom slucaju. Pozdrav !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan gogo, nema potrebe za ovolikim slovima. vidimo i pratimo u svakom slucaju. Pozdrav !! ma možda neko nosi naočale pa nevidi baš najbolje :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 28, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nam tema zamrla. Nije nije, bio sam malo odsutan Plavsko jezero i okolina su pod snegom i to debelim snegom, domacin ( doktor Blazo ) pretpostavlja da se nece otopiti do polovine Juna sto originalan plan remeti debelo...to znaci da bi trealo da se pomeri za Jul mesec. Ko je za Jul ...?? nek digne dva prsta Pozdrav Da li mozemo da dobijemo termin za Avgust? Takodje ostali organizatori, mislim da je vreme da polako otvarate svoje teme za organizaciju i dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Dana 16.04.2012. godine odrzaće se Enduro motorijada u selu Ravanica nadomak Samara, na 25km od Trstenika. Maršruta će se znati kada budemo krenuli... Poželjni su motori lakši od 150kg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan AcaPn da se javi u prizemlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jul 29, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neke stvari su se desile neplanirano, prvo strasna guzva na poslu, posle sam bio u inostranstvu 10tak dana, tako da necu stici da organizujem voznju za planirani datum. MOzda je i bolje tako jer bi se pogusili u prasini gore Bicete blagovremeno obavesteni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 29, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pomeri voznju posle Golije!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 29, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pomeri voznju posle Golije!! Sto se tebe tice, moze odma` i da se nastavi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neke stvari su se desile neplanirano, prvo strasna guzva na poslu, posle sam bio u inostranstvu 10tak dana, tako da necu stici da organizujem voznju za planirani datum. MOzda je i bolje tako jer bi se pogusili u prasini gore Bicete blagovremeno obavesteni. evo rešili smo za prašinu :D :D neće je biti za vikend, ali garant Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan dajte ljudi da se nezezamo...ja da kupim enduro a vi necete da organizujete voznju...nije uredu...aco hitno izbaci plan i program za grzu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 30, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, kumim te Bogom, daj organizuj voznju pocetkom Septembra!!!!!! Danas sam doznao da cu na zalost, promasiti Goliju Stizem tek 25-og avgusta u Beograd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 30, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam ideju, a Ruska bi bio drugarčina ako bi i Goliju pomerio za jedan vikend ka septembru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 30, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, kumim te Bogom, daj organizuj voznju pocetkom Septembra!!!!!! Danas sam doznao da cu na zalost, promasiti Goliju Stizem tek 25-og avgusta u Beograd... Jbt, koji si ti direktor kad ti određuju kad ideš na godišnji odmor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 30, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi šta vam je pa uvek će nekom da odgovara datum, a nekom ne.. to je nemoguće pojedinačno uklopiti, tako da pravi kad ko može i ne smarajte sa takvim stvarima.. orjentacioni kalendar postoji i valja se njega pridržavati ako je moguće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 30, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eee, Acimo, ne treba bre nista da se pomera. Bice sjajno ako se uklopi Grza! Ako ako ne, ja odoh sam na krug po Srbiji Neverovatno me vec svrbi zadnjica .... uzelela se afrikinog sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 30, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, koji si ti direktor kad ti određuju kad ideš na godišnji odmor Godisnji mi odredjuju madjari... predao sam papire za madjarsko drzavljanstvo i novo drzavljanstvo mi je usvojeno. E jbg, ne mogu da biram kada cu ici da mi ga zvanicno i uruce Taj datum je 30.08. Ali da ne gusimo... neka voznja ce se vec valjda uklopiti sa pocetkom septembra, nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 30, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi šta vam je pa uvek će nekom da odgovara datum, a nekom ne.. to je nemoguće pojedinačno uklopiti, tako da pravi kad ko može i ne smarajte sa takvim stvarima.. orjentacioni kalendar postoji i valja se njega pridržavati ako je moguće Ti da budeš dobar, šta si poludeo u poslednje vreme? Jager-u, bolje dve vožnje u godini kako ih zamišljamo nego 300 traljavih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 30, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje, bolje... slažem se Biće već nekako, bez nervoze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 30, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam ideju, a Ruska bi bio drugarčina ako bi i Goliju pomerio za jedan vikend ka septembru. Ja taj sledeci nisam tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 31, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E, a Pera će da ima proliv onaj tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 31, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vlajko, to nece da pravi nikakav problem, dok budem cekao tenerase na pauzama imacu i vise nego dovoljno vremena da se posvetim tom problemu :nanana: samo para da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 31, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, koji si ti direktor kad ti određuju kad ideš na godišnji odmor Godisnji mi odredjuju madjari... predao sam papire za madjarsko drzavljanstvo i novo drzavljanstvo mi je usvojeno. E jbg, ne mogu da biram kada cu ici da mi ga zvanicno i uruce Taj datum je 30.08. Ali da ne gusimo... neka voznja ce se vec valjda uklopiti sa pocetkom septembra, nadam se boli te uvce bolje zavrshi taj pasosh, jebesh vozhnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 31, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bas jebesh voznje, ali moram da zavrsim taj pasos... od toga mi zavisi mnogo toga. Pa i kasnije voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...