Мали Ћаћа 9569 Napisano Septembar 25, 2007 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Petak popodne gledam svoj novi motor za drum i gledam nebo.Motor onako pokisao me gleda tuzno jer zna sta ga ceka........nece da se druzimo ovaj vikend.Nemam izbora nego okacinjem motor i sidam obe tocka da bi moga da montiram kisne gume za sutrsanju trku(sampnem joj na uho na engleski da me razume sorry love next year you may see the race track as well).Proveo sam to vece pred kompjuterom gledajuci vremensku prognozu za Subotu i Nedelju i moleci se pred ikonom Sv.Jovana na zidu da nepadne kisa. Sam dolazak na stazu nije obecao mnogo jer je nebo bilo oblacno,a vetar je duvao u pravcu grada Mission-a.Na prvi trening sam izasao sa starim gumama jos iz Edmontona.Staza je bila polu suva.Kvalifikacije nisam odvozao dobro jer nisam hteo da se forsiram i da padnem.Tako da 600 Supersport i 600 Open Supersport cu startovati iz treceg reda u glavnoj trci.Superbike starujem isto iz treceg reda jer ovde nemamo kvalifikacije nego nas poredaju po bodovima. Prva trka dana je Superbike i naravno Amateri i Profesionalci voze opet skupa radi manjka trkaca.Nisam startovao najbolje ali sam uspeo od samog starta da zadrzim svoju poziciju i tako zavrsim trku na sestom mestu.Zadnja guma je bila sve losija i losija i prklizaval skoro iz svake krivine.Nisam moga do docekam da se trka zavrsi i da montiram nove.Imam pauzu oko 30 minuta do druge trke i moj mehanicar Al mi pomaze da skinemo tockove i da montiramo nove gume.Kad smo sve zavrsili imali smo samo 15 minuta do trke.Prvi dva kruga sma vozio sa malo vecom paznjom mada sam imao grejace na gumama svega 10-k minuta tako da nisu bile potpuno ladne.I u tercem krugu sam poceo da hvatam ritma koji me nije pustao do kraja trek.Iz kruga u krug sam preticao po jednog vozaca i zavrsio trku treci.Kad smo dosli u pit box pitam koji sma zavrsio kazu mi drugi jer tip koji je vodio trku je pao.Pa dodaju da sam presao sedam trkaca i da sam imao jos dva kruga presao bi i trkaca ispred mene koji je zavrsio prvi. Pred ovu trku sam odlucio da zamenim prednje kocione plocice sa SBS trkacim plocicama.Motor je sada kocio bas onako kako ja to hocu.Nije bilo problema da se priblizim na kocenju i onima koji su bili neuhvatljivi cele sezone. 600 Open Supersport sam startovao iz treceg reda i imao odlican start.Al i ja smo malo popricali i promenili taktiku startovanje ovaj put da vidimo dali mogu malo bolje da se probijem do prvog reda odmah sa starta.Ali kad motor ispred mene odjednom ukoci,a ja pun gas treca u crveno..............naravno na kocnicu i molim boga da me ne udare sa ledja.Kad odnekud se nesto bikvalno zabode u moju desnu bedru i pokusava da me svalci sa motora i odmah potom udarac u zadnji kraj motora.Uspeo sam da ostanem na motoru.Pun gas ka prvoj krivini,ali svi su me sada preteki jer oba udaraca su me izbacili i ritma.Izlazim zadnji iz prve krivine i vidim da ce biti tesko da se probijem makar do cetvrtog mesta.Iz kruga u krug scenario se ponavlja iz prosle trke.Kocnice sve bolje rade,a ja sve kasnije kocim.Nove gume se prosto lepe za asvalt,motor eksplozivno ubrzaje iz krivina.Na jednom preticanju sa unutrasnje strane me trakce na zuto crnom Suzukiju pokusava zatvoriti i pritom udara u moj motor usporivsi me malo ali on zavrsava trku jer mu je prednji tocak proklizao. Sam sebe pitam pa odakle ti sva ova snaga,brzina od jednom.Sada sam opet u zadnjoj gumi istom trkacu(a on je Amaterski sampion ove godine u 600SS,60OSS i SBK).Znajucu da imam jos da se trkam sutra nisam zeleo da rizikujem tako da sam se zadovoljio trecim mestom.Ali kad sam dosao u pit box kazu mi opet da sam drugi jer je prvi opet pao.Odem da pogledam vremena iz zadnje trke i vidim da sam vozio 1:14.2 novi licni rekord....pa ovo je bolje od pobede.Poricam sa trkecem koji mej e udario s ledja na samo startu sto se stvarno desilo.On mi kaze "kad sma usporio da nije imao drugog izbora jer je sa njegove desne strane zid,a ja sa leve.Pa dodaje da je desna stran motora i njegovo koleno strugalo po zidu a leva ruciva volana po mojoj nozi i njegov levi lakat po repu mog motora.Ni sam nezna kako je ostao na motoru kaze sa osmehom na licu i pokusava da se izvine.Nema problema sve je u redu kazem ja. Superbike je bila zadnja trka dana i tu sam vec bio umoran.Hvala bogu kisa nije padala i nisam trebao gume za kisu.Ovu trku sam zavrsio na cetvrtom mestu i cetvri u SBK plasmanu za Subotu.Zadnja tri kruga sam bio toliko umoran da su me ramena bolela pri kocenju,a o zglobovima na rukama da nepricam.Sve u svemu izvaredan dan na stazi sa novim licnim rekordom i dva pehara vise na mojoj polici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 25, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E tako se vozi! Svaka cast Caca! Kako li su te komsinice docekale. ;D A da slike su totalno ludilo! P.S. Caca je dao intervju za Niaraga radio,ali on ce postaviti link! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1811 Napisano Septembar 26, 2007 Vlasnik sajta, 5353 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Slike su stvarno za 10 Bravo Veliki Caca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i chestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 296 Napisano Septembar 26, 2007 jedan od DDMZ, 808 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Nikola! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 26, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Caca! Kako li su te komsinice docekale. ;D Da li se uklopijo..???? Cestitam legendo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ajde mixa samo o komsinicama mislis vikend je bilo fenomenalan i spremano jedan ili dva video snimka.Imao sam kameru na kacigi,na repu motora gledajuci iz mene,u tabli gledajucu u mene i na trougui gledajuci u obrtomer.I bila je jedna kamera na tribinama koja me je pratila.Tako da trba sve da se umiksuje pa da vidite kako to izgleda iz mog ugla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 26, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ajde mixa samo o komsinicama mislis Jaooo,samo mi ti za to nista nemoj govotiri,molim te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Nikoooooolaaaa CAAAAAREEEE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Septembar 27, 2007 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Nikoooooolaaaa CAAAAAREEEE! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 27, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan vikend je bilo fenomenalan i spremano jedan ili dva video snimka.Imao sam kameru na kacigi,na repu motora gledajuci iz mene,u tabli gledajucu u mene i na trougui gledajuci u obrtomer.I bila je jedna kamera na tribinama koja me je pratila.Tako da trba sve da se umiksuje pa da vidite kako to izgleda iz mog ugla ;D Sjajna ideja...jedva chekam da vidim...pozzuri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...