Bohem 250 Napisano Januar 22, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kao što i naslov kaže treba mi držač ručice za kvačilo koji je ujedno i držač retrovizora, danas padoh i polomih ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Januar 22, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan E bas si se usrecio.. koje nestandardno mesto za lomljenje.. Srecno u potrazi, i da nadjes sto pre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 22, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj kolega.Rastura i radi samo XT.Njegov broj dobijes nsa pp.MOTO-SERVIS-PECA,Golubac...Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 24, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj kolega.Rastura i radi samo XT.Njegov broj dobijes nsa pp.MOTO-SERVIS-PECA,Golubac...Pozdrav... Hajde posalji i meni pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 24, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan btw ja sam svoju ručicu zavario tako da ne treba ništa za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj kolega.Rastura i radi samo XT.Njegov broj dobijes nsa pp.MOTO-SERVIS-PECA,Golubac...Pozdrav... Daj i meni neki kontakt, meni treba leva plastika rezervoara za 3TB model. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...