Jump to content

Moto Zajednica

Nek kiše liju i gromovi biju,munje nek sevaju i vetrovi ljuljaju-pravi BAJKERI i tada FURAJU...!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: BMW F800 R

***NEK KIŠE LIJU I GROMOVI BIJU,MUNJE NEK SEVAJU I VETROVI LJULJAJU-PRAVI BAJKERI I TADA FURAJU A OSTALI MOGU DA NAM GA DUVAJU....****

*****Šta reči o sebi a ne preterati*****

BAJKER KIZA U SRCU I DUŠI-VOLI DA SE ISPOD GUMA PUŠI......

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

**** Neko mi reče Kizo pa nema te, i eto -svratih ja malo da vas obidjem ,onako u prolazu pa ajd da vam ispričam neki vic.valjda ću vas nasmejati... Tek da nisam baš za dž.dolazio...

Subota ujutru, bajker se probudio rano, obukao se u kožnu varijantu i krenuo kao i obično na bike weekend. Samo sto je krenuo poče strahovit pljusak i on se vrati do garaže. Uključio je radio i na vestima čuo da će vreme biti loše celog vikenda. Razočaran, vrati se u kuću, skine i ponovo legne. Zagrlio je ženu i prošaputao:

- Napolju je odvratno vreme.

Žena se promeškolji i kroz san reče:

- Dragi,jel možeš da zamislis da je onaj moj glupi muž sada napolju i da vozi motor.

Zašto vozači kawasakija idu u raj ?

jer su za života prošli pakao...!!! :zdravo:

Sede doktor, advokat i biker i piju. Posle dobrog gutljaja martinija, doktor reče:

- Sutra mi je godišnjica braka, kupio sam ženi dijamantski prsten i mercedesa, ako joj se prsten ne dopadne, svideće joj se mercedes i znaće da je volim.

Advokat ispi malo viskija i reče:

- Ja sam za godišnjicu ženi kupio bisernu ogrlicu i aranžman za Bahame, ogrlica joj se nije naročito dopala, ali se oduševila putovanjem i sada zna da je volim.

Biker popi svoje pivo i reče:

- Meni je godišnjica sledećeg meseca, kupiću joj majicu na nekom moto skupu i vibrator, ako joj se majica ne svidi, nek se jebe s vibratorom.

Ulazi Mujo u kupe u vozu. Nasuprot njega sedi plavuša u miniću.

Plavuša vidi da bulji te raširi noge i pokaze mu macu!

Muji ispale oči.

- Jel' vam se svidja? - upita plavuša.

- Jes', kako ne bi. - veli Mujo.

- Hoćete da vam namigne?

Raširi noge i namigne mu s macom.

Mujo u delirijumu, ne veruje svojim očima.

Ponovo plavojka:

- Hoćete da vam pošalje pusu?

Raširi noge i pošalje pusu.

Mujo skoro u nesvesti.

- Želite li sesti pored mene?

Mujo ustane i prebaci se na drugu stranu kupea i sedne pored plavuše.

Plavuša ponovo:

- Želite li gurniti dva prsta u nju?

- Ma, bona, nemoj me zajebavat' da može i zviždat' !!!

• Podržavam 2

• U prolazu, 0 postova

PRIJATELJI,,znam kako vam je sad po ovom odvratnom vremenu, jesen  kalendarski tek počela a napolju zima...A moze li iko zamisliti kako je meni....Kupio ja NOV novijano motor  BMW  F800R na adi u delta ,,,,beše to lep dan sunčan....ja srečan ,,jedva čekam da ga sutra preuzmem dok oni ne završe neku kontrolu,prvi nulti servis i tehnički pregled...Ustao ja sutradan  ujutru-a ono napolju kiša...ja izadjem napolje a ono zima jbte...jezivo HLADNO..ja popiz..o ...Pa boze zar bas danas ovako pasje vreme...i šta reči a ne zaplakati...uzmem prikolicu  upregnem je na auto i po motor,,,,,Pa morao sam-kako brate prvi dan / prva voznja a da ga sjebem po blatnjavim barama na putevima do Sremčice...I eto ti sad danima kiše padaju-napolju hladno --vreme katastrofa...od jeseni ni  J...... a moj novi motor čeka neko bar malo suvo vreme.....

E,prijatelji,,  dok sam ovde , pade mi napamet da vas nešto priupitam... poznaje li iko od vas nekoga ko donosi poručenu robu iz LOUISA ili POLO radnji ...trebaju mi neke gluposti za motor...ako se setite nekog lika javite mi sms porukicom na 063/219-100   pozdrav svima.....i lepo vreme nam zelim....

• Svakom po zasluzi, 12405 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Dobro došao na forum, pošto je loše vreme sada se posveti ugradnji dodatnih gedžeta na svoj propelerac :)

Nazovi Sekulu na 064-933-4444 za sve što ti treba iz Louisa.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja