Marko Mk4 271 Napisano April 21, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjad 3 Napisano April 21, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Malaguti Madison 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stgla i meni! Full! Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte da vidimo kako stoje manekenima msc-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano April 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па да,нови добиу фул мајце а, стари фелеричне 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mita22 9 Napisano April 22, 2018 U prolazu, 40 postova Lokacija: beograd-rakovica Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan stigle i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte da vidimo kako stoje manekenima msc-aJa sam debeli maneken !!!! Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja9 23 Napisano April 22, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly Prijavi odgovor kao problematičan meni su stigle samo ih jos nisam videoSent from my PRA-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, bracabgd said: Па да,нови добиу фул мајце а, стари фелеричне Ti si star i nebitan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Stigle su, hvala jos jednom, ekstra su. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 211 Napisano Maj 25, 2018 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan I nama stigle majice,donio nam draki i ovim putem mu zahvaljujem. Majice su super i odmah smo ih "prošetali" na moto festu u Banjaluci. Posebno mi je drago što sam upoznao draki-ja i njegovog Stroma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Decembar 29, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo Drugari ima li jos ovih majica ja bi porucio jednu crnu i jednu belu...Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorih ti na pp.kada se bude sakupilo 15+majica krecemo u izradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Januar 9, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima zainteresovanih za majce za novu seyonu? Hocemo da pravimo spisak lagano da vidimo koliko nas ima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Januar 9, 2019 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Meni su jos u dobrom stanju pve sa kragnom sto su bile, mozda malo tesne jbg skupilo se od pranja, ove u drugoj turi od Pantelije delije su odlicne tako da mi ovoj sezoni generalno nece trebati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Januar 9, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo jos neku imam samo po jednu ako nas ima dovoljno pa da radimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Januar 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih još 2-3... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih bar jednu. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih one nalepnice ali se ništa desilo nije sa njima ... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Januar 11, 2019 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi uzeo bar dve. Ako se organizujete, javite se. Stef, cimni Dragana iz NS-a, ima coveka sto mu je radio lepe stikere i nalepnice. Povoljno je,a kvalitetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Januar 31, 2019 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Moze i meni par komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mita22 9 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 40 postova Lokacija: beograd-rakovica Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi se prijavio za dve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Februar 18, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima zainteresovanih za majce za novu seyonu? Hocemo da pravimo spisak lagano da vidimo koliko nas ima?Ja bih 2 komadaSent from my SM-A750FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 18, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Aj pravimo spisak da vidimo gde smo, ako predjemo 15tak idemo u izradu 1.panta_kg crna xl 2 kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 19, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 1. panta_kg crna xl 2 kom2. Šipi crna XL 1 kom, bela XL 1 komSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Februar 19, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan 1. panta_kg crna xl 2 kom2. Šipi crna XL 1 kom, bela XL 1 kom3. Shoobee xl 1kom bela, xl 1 kom crnaSent from my SM-A750FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...