baron_021 66 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan za okidanje aparat uvek mora biti u pripravnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7245 Napisano Februar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6245 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na zahtev pučanstva evo par fotki :hej: fotkano je mobilnim na brzinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7245 Napisano Februar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6245 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Poslate majice koleZama: Čorta, Laki_90, Kubura, Neša024, Porta, BrankoXM, NicolaS...Sat i po sam džedžao u pošti - dobiću vodu u kolenima. Naknadnom pameću sam utvrdio da imam adrese od Kypcka, bugimana i burgman75 a čekam adrese od Markulje, Hogara, Miryua i Alekrea.Za Roony-ja tražim modus da mu pošaljem za HR. Šalj'te adrese da sutra pošaljem majice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan E Sale, sto i u Novom Sadu ne organizujemo neko picAnce povodom podele majica, nesto kao sto je bilo u BGD-u? Malo nas je ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7245 Napisano Februar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6245 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje ali juče sam predao majice za Borišu i Jelenu, Triggera i Grnju. Ostade samo ti... Čim budem dolazio za NS, javiću se - sad imam tvoj broj. A za pićAnce sam uvek raspoložen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, ostale cu da upoznam kad se svi nadjemo na tockovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 798 Napisano Februar 28, 2012 MK SO Zandarmerije, 656 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan hvala za slanje majica alex,evo spremam ogledalo,kad stignu da manekenisem malo uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Februar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Poslate majice koleZama: Čorta, Laki_90, Kubura, Neša024, Porta, BrankoXM, NicolaS...Sat i po sam džedžao u pošti - dobiću vodu u kolenima. Naknadnom pameću sam utvrdio da imam adrese od Kypcka, bugimana i burgman75 a čekam adrese od Markulje, Hogara, Miryua i Alekrea.Za Roony-ja tražim modus da mu pošaljem za HR. Šalj'te adrese da sutra pošaljem majice. Za trud i muku dok si čekao u pošti imaš piće, tj Zaječarsko hladno !!! (komada kol'ko 'oćeš) !! Hvala, šaljem fotku kad stigne majca!! MAXI pozz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 28, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Poslate majice koleZama: Čorta, Laki_90, Kubura, Neša024, Porta, BrankoXM, NicolaS...Sat i po sam džedžao u pošti - dobiću vodu u kolenima. Naknadnom pameću sam utvrdio da imam adrese od Kypcka, bugimana i burgman75 a čekam adrese od Markulje, Hogara, Miryua i Alekrea.Za Roony-ja tražim modus da mu pošaljem za HR. Šalj'te adrese da sutra pošaljem majice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Stigle majicice...odlicne su .... Revans kad se vidimo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan stigle i kod mene...prezadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan +1 i kod mene stigle oko 10 sati. majice su zaista super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 798 Napisano Februar 29, 2012 MK SO Zandarmerije, 656 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan stigle 1 crna L i jedna crvena L obe muske,kao sto sam i narucio...lepe su,ali crna je dobre velicine,dok je crvena kao za dete,a obe nose L velicinu..bas velika razlika tako da je neupotrebljiva...ako neko ima crvenu da mu je velika mozemo da menjamo...ne mogu ni glavu da provucem kroz nju,kao decija...ili sam dobio crvenu zensku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7245 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6245 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se potkrala greška. Kontaktiraćemo štampariju da se ispravi prospust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 798 Napisano Februar 29, 2012 MK SO Zandarmerije, 656 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi super,ja sam bas crvenu i zeleo da imam jer mi je lepsa,a crnu tek da imam i nju..al ne dade se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Stigla majca napokon i meni, u 14:30... pa daleko sam !! Odlična je, kvalitetna, a i štampa je vrhunska! I sve to za sasvim Ok cenu!! Pohvala organizatorima, sutra će i fotka od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 29, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Aleksanto, ne stigoh onog cetvrtka, zaglavio sam na poslu. Posalji mi molim te... thx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7245 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6245 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan poslao danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 739 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 965 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan cek sad sam zbunjen da li si i meni poslao aksom....ili cobe treba da mi da.....pitam da znam da li da cekam sutra posiljku ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7245 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6245 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Poslato danas Post-Expressom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 739 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 965 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Februar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan stigle stigle stigle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Mart 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan cek sad sam zbunjen da li si i meni poslao aksom....ili cobe treba da mi da.....pitam da znam da li da cekam sutra posiljku ili ne? tvoje majce su kod mene u autu,isle su malo u bugarsku,pa malo u makedoniju ali obecavam da cu se potruditi da u sto skorije vreme donesem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7245 Napisano Mart 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6245 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka: Majicu sam ti ja poslao juče Post-Expressom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 798 Napisano Mart 1, 2012 MK SO Zandarmerije, 656 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kad da se nadam mojoj crvenoj...ja sam zvezdas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...