Arsa 475 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Bok te zarazih se forumom... Sedim u busu i citkam da vidim kad ce ko sta novo da napise... Moze gore kod fast food-ova... pa da omlatimo Mc Donalds Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11534 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel konacno da se nalazimo na uglu Pop Lukine i Brankove? Mali off..i ja pisem ovo sad sa telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ili na spratu kod restorana ili na platou ispred delta sity-ja, moje misljenje da je na platou najbolje samo da ne pada kisa, oni koji dodju motorima mozemo malo da se divimo, mozemo pljugicu da zapalimo a ako smo bas gladni mozemo coporativno krenuti na treci sprat da obedujem, samo predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj 11.fanky 12.thebelgradeboy 13.bracabgd 14.rohirrim 15.novaklazovic 16. SuperPOP 17. Rumba 18. Šipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jel konacno da se nalazimo na uglu Pop Lukine i Brankove? Ja komplikovanije dogovaranje dvojice Beograđana u životu nisam video.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Jel konacno da se nalazimo na uglu Pop Lukine i Brankove? Ja komplikovanije dogovaranje dvojice Beograđana u životu nisam video.... ja pomislio da se radi o nekom drugom gradu u Kambodži, pa reko daj da vidim dokle ce da se dogovaraju :lud: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 22, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Baš vala .....dogovor o preuzimanju majica na osam strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bandi! Majice su 600 dindži po komadu. Vidimo se sutra a oni koji ne mogu da dođu neka se dogovore sa ovima što dolaze da preuzmu (i plate) njihove majice ili neka mi pošalju adresu na PP pa će majice dobiti AKS-om. Ako vreme dozvoli - eto mene na dva točka... MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11534 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel konacno da se nalazimo na uglu Pop Lukine i Brankove? Ja komplikovanije dogovaranje dvojice Beograđana u životu nisam video.... ja pomislio da se radi o nekom drugom gradu u Kambodži, pa reko daj da vidim dokle ce da se dogovaraju :lud: ... Nisu dvojica, javilo se jos interesenata za nalazenje na mostu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 22, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko para na zajam??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim,bice ludo sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 22, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan i onda ja lud??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni i neciju ce da uzNe Sipi,hvala bata Cobe... :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11534 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan i onda ja lud??? Ti si lud obrni okreni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dragi maxiscooterasi, meni u pola tri pocinje sastanak, ali i dalje gajim nadu da cu uspeti da stignem makar do pola pet! Jel moze za svaki slucaj neko od vas da mi pusti broj moba na pp da mogu na vreme da se javim i dogovorim preuzimanje majice ako se nesto iskomplikuje i ne uspem da stignem? Za pare ne brinite, odmah cu vam uplatiti na vas racun u banci! Inace na spisku za majice sam pod nickom vladimirlucic! Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju nalazimo se na kom spratu ili trazimo najvecu grupu ljudi na jednom mestu koja ushiceno uzvikuje MAXI SCOOTER :jee1: MAXI SCOOTER :jee1: CLUB :jee3: Ili cemo se jednostavno prepoznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan da se ja pitam ja bih voleo da se nadjemo na 3 spratu gde su oni restorani da mozem da se okrepimo od puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi svi predlagali neka bude kako Serif kaze, ovako mozemo u nedogled. ako se slazete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 23, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan da se ja pitam ja bih voleo da se nadjemo na 3 spratu gde su oni restorani da mozem da se okrepimo od puta Mili gore nema pragnjetine :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj ko dodje skuterima bude dole na parkingu kod ulaza... ko dodje drugacije okupumo se oko grupe skutera na ulazu i idemo gore ako ocemo... ALEX daj zavrsnu rec! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan da se ja pitam ja bih voleo da se nadjemo na 3 spratu gde su oni restorani da mozem da se okrepimo od puta Mili samo za tvoje oči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11534 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Djuro pojesce tebe tamo, nemoj da jebes coveka s tom hranom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan da se ja pitam ja bih voleo da se nadjemo na 3 spratu gde su oni restorani da mozem da se okrepimo od puta Mili samo za tvoje oči. tako ces i da dobijes majce a i mnogo sam nervozan kada sam gladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Aj ko dodje skuterima bude dole na parkingu kod ulaza... ko dodje drugacije okupumo se oko grupe skutera na ulazu i idemo gore ako ocemo... ALEX daj zavrsnu rec! glupo je da na parkingu vitlamo one kese ,mnogo je lakse da se nadjemo na spratu budemo tamo dok se razdele majce pa posle cemo videti sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ok.. Ja cu da se pridruzim ili sacekam ekipu na uglu Pop Lukine u 15:40 ... pa makar dumro od zime! Ako nema nikog bicu u 16:00 na ulazu delte! Tu se skupimo i idemo gore na pragnjetinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...