Pauk 613 Napisano Septembar 24, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Juce me je jedan nas cenjeni clan foruma koji me je zvao u vezi pranja motora podsetio da bi bilo ok da sve obavestim o svojoj odluci.Naime,odlucio sam da prestanem sa pranjem i poliranjem motora..Bilo je neverovatno iskustvo,najveca zarada mi je to sto sam upoznao fenomenalne likove,koji su svi do jednog najpre fenomenalni ljudi,a onda i bajkeri.Jos nekim ljudima sam ostao duzan pranje,sa zadovoljstvom cu to da uradim,,pa neka izvole dok nije pao sneg ;D Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 27, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pobogu, šta se desilo sa svim onim entuzijazmom i smislom za biznis :-\??? Kod koga sad da teramo maccine :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pobogu, šta se desilo sa svim onim entuzijazmom i smislom za biznis :-\??? Kod koga sad da teramo maccine :'( :'( Pa ajde najblaze da kazem da sam izgubio zelju za pranjem sopstvenog motora,sto svakako ne zelim :)Javni se kad zelis pranje,ko zna ,mozda ti i progledam kroz prste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Meni dugujes, al kad padne sneg moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 2, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni dugujes, al kad padne sneg moze? Xaxaxa,naravno da moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...