drumskalisica 8741 Napisano Januar 21, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ključ je isti od svakog mz-a.. Nije, stariji modeli ( 6 volti ) su imali plice brave i krace kljuceve ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Lisac... kod ES i TS su drugaciji kljucevi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Januar 21, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan ali svejedno radi od etz i u kontakt btavi od ts-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 21, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ali svejedno radi od etz i u kontakt btavi od ts-a To da, ali zato kljuc od TS-a ne funkcionise u bravi od ETZ-a ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Januar 28, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, bio mi danas Lale (drumska lisica), malo smo prckali oko mog MZ i kresno ko mina na pola kurble. RADIIIIIIII !!!! Moram da sipam ulje u menjac (novo) i jos nekih par sitnica da se odrade, pa mogu u prvu probnu voznju ! Sve u svemu da ne bi Lalet, tesko bi sve ovo islo i u kom pravcu bi se odvijalo Veliko HVALA i veliki Respekt za Laleta, spaso me covek ! E da nisam vam rekao (a i niko me nije ni pitao, kad malo bolje razmislim ) koliko sam platio MZ-a = 100e Je l' mnogo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo, kume ! ...Šta misliš zašto Laleta zovu Drumska lisica? Stara je to zverka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Januar 29, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo, kume ! ...Šta misliš zašto Laleta zovu Drumska lisica? Stara je to zverka. ma znam da nije puno, bio sam sarkastican kad sam to pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo, kume ! ...Šta misliš zašto Laleta zovu Drumska lisica? Stara je to zverka. Istina ! i ja se po nekada iznenadim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 17, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan 100 eu + 100eu za doterivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 17, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...spaso me covek ! Dobrodošao u klub! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...