mwac 7 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ljudi, pre mesec dana sam znao za MZ i cuo o njemu ko sto sam cuo za Madagaskar ali u proteklih mesec dana sae izdesavao takav splet okolnosti da sam ja za simbolicnu kintu kupio ovaj motor i uz pomoc mog drugara (koji je takodje clan BJBikers-a) mi cemo vozdici ovaj motor na noge )) Evo malo slika da mi kazete sta primecujete, sta prvo treba da se radi i sta mi predlazete ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slicka. I na kraju ponosni vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 18, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jaoooo ovo Vuja iz maladosti? Salim se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 18, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ovako, imas napred tocak 16 umesto 18(fabrickog) Obavezno nabavi kapu svecice, pukla ti je opruga kurble,struja u raspadu, auspuh od TS-a, ostalo je ok.. sad jedno lepo rasturanje pa polako, deo po deo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jaoooo ovo Vuja iz maladosti? Salim se.. Skoro kao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 18, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupindo.com/Do-250ccm/9361892_Migavci-za-MZ-ETZ-150-251-ia-90-tih-godina http://www.kupindo.com/Ostalo/9902812_Stitnik-lanca-MZ-ETZ ovo to fali.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miške 1 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: zrenjanin, elemir Motocikl: MZ-TS 150 Prijavi odgovor kao problematičan obilazio sam razne skupove(naravno sa mojim MZ-om) nije nesto preterano lep, no nije bitno moj motor nego hocu da kazem da su mi ljudi tj bajkeri govorili najvaznije je da ti je zdrav agregat i ispravne kocnice ostalo mozes kako hoces.... a u ostalom preko kataloga kad narucujes delove generalna agregata ti izadje oko 50e+/-.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupindo.c...a-90-tih-godina http://www.kupindo.c...ik-lanca-MZ-ETZ ovo to fali.. o da i to obavezno e a jesi video na dve poslednje slike sto sam dobio od rez delova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Prvo bi trebao ceo motor dobro da opereš.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prvo bi trebao ceo motor dobro da opereš.... Mnogi su mi to rekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Prvo bi trebao ceo motor dobro da opereš.... Mnogi su mi to rekli inače čestitam na prinovi......lep je to motorčič..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 18, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji blatobran ti je zesci, sreca pa si dobio drugi uz motor pa imas da zamenis. Sto se samog motora tice , jbg, mogao bi biti i bolji, ali vidjao sam i mnogo gore. Ima tu dosta sitnica koje treba promeniti, a koje znaju da odnesu para ( malo po malo - pa se nakupi ) . Prvo sto treba da uradis, a sto su ti vec drugi rekli - je to da operes motor, a posle toga - posto je motor bio slupan - da proveris da li su tockovi u osi i da skines rezervoar i proveris kako su majstori pokrpili ram i dal je to dobro i kvalitetno izvareno. Nemoj sad da padas u bedak zbog ovoga sto sam napisao, i moj MZ je bio slupan ( mozda i vise od tvog ), pa sam mu napravio ram i vozim ga tako vec pet godina. Ako si iz N. Sada, mogao bi doci da ti pogledam motor, pa da znas na cemu si i sta sve treba da radis na motoru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prvo bi trebao ceo motor dobro da opereš.... Mnogi su mi to rekli inače čestitam na prinovi......lep je to motorčič..... Pa hvala, interesantno kod ovoga motora je i njegova cena ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji blatobran ti je zesci, sreca pa si dobio drugi uz motor pa imas da zamenis. Sto se samog motora tice , jbg, mogao bi biti i bolji, ali vidjao sam i mnogo gore. Ima tu dosta sitnica koje treba promeniti, a koje znaju da odnesu para ( malo po malo - pa se nakupi ) . Prvo sto treba da uradis, a sto su ti vec drugi rekli - je to da operes motor, a posle toga - posto je motor bio slupan - da proveris da li su tockovi u osi i da skines rezervoar i proveris kako su majstori pokrpili ram i dal je to dobro i kvalitetno izvareno. Nemoj sad da padas u bedak zbog ovoga sto sam napisao, i moj MZ je bio slupan ( mozda i vise od tvog ), pa sam mu napravio ram i vozim ga tako vec pet godina. Ako si iz N. Sada, mogao bi doci da ti pogledam motor, pa da znas na cemu si i sta sve treba da radis na motoru ! to bi bilo i najbolje, jel moze posle 20i30 danas, ja sam u centru kod Isidorine gimnazije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 19, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji blatobran ti je zesci, sreca pa si dobio drugi uz motor pa imas da zamenis. Sto se samog motora tice , jbg, mogao bi biti i bolji, ali vidjao sam i mnogo gore. Ima tu dosta sitnica koje treba promeniti, a koje znaju da odnesu para ( malo po malo - pa se nakupi ) . Prvo sto treba da uradis, a sto su ti vec drugi rekli - je to da operes motor, a posle toga - posto je motor bio slupan - da proveris da li su tockovi u osi i da skines rezervoar i proveris kako su majstori pokrpili ram i dal je to dobro i kvalitetno izvareno. Nemoj sad da padas u bedak zbog ovoga sto sam napisao, i moj MZ je bio slupan ( mozda i vise od tvog ), pa sam mu napravio ram i vozim ga tako vec pet godina. Ako si iz N. Sada, mogao bi doci da ti pogledam motor, pa da znas na cemu si i sta sve treba da radis na motoru ! to bi bilo i najbolje, jel moze posle 20i30 danas, ja sam u centru kod Isidorine gimnazije ? Trteba da moze, pusti mi broj tel. na pp , pa da se cujemo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2012 (promenjeno) Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kupovinu...! ... auspuh od TS-a, ostalo je ok.. Auspuh nikako ne moze da bude od TS-a, moze biti samo od ETZ-a Promenio Januar 19, 2012 član PICASOO MZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moze li neko da mi objasni kako radi ona brvica za kontakt posto sa izbrojao da ima nekih 6 polozaja, za sta je sta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 20, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Na ETZ-u treba da je sa pet pozicija. Moguce da je neko menjao, pa stavio od starijeg tipa MZ-a ( 6 volti instalacija ), taj je imao 6 pozicija. Kod ETZ-a ti izgleda ovako : Prvo, kad stavis kljuc u bravu to ti je nulta pozicija - sve je iskljuceno . 1. Ako okrenes kljuc ulevo ( kontra od smera kazaljki na satu ) - upaljeno poziciono svetlo - kljuc se moze izvaditi iz brave ( parkirno svetlo ). 2. Ako iz nultog polozaja okrenes kljuc u desno ( u smeru kazaljke na satu ) na prvu sledecu poziciju - dat je kontakt, motor moze da se upali i da radi - kljuc nije moguce izvaditi iz kontakt brave. 3. Sledeci polozaj u desno - motor radi i upaljena su poziciona svetla - kljuc nije moguce izvaditi iz brave. 4. zadnji polozaj u desno - motor radi, upaljeno je radno svetlo ( dugo ili kratko )- kljuc nije moguce izvaditi iz kontakt brave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene ima 6 pozicija.... a bravica je original... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan evo slike untitled.bmp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Preimenovao bih ovu temu jer "moj MZ" svi možemo da napišemo i onda nijedna tema ne znači ništa. Mwac, daj mu lični pečat, utvrdi mu identitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Januar 21, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Preimenovao bih ovu temu jer "moj MZ" svi možemo da napišemo i onda nijedna tema ne znači ništa. Mwac, daj mu lični pečat, utvrdi mu identitet. MA hocu ja to, nego mora prvo da odredim boju kojom cu da ga ofarbam pa na konto te boje damu odredim i samo ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Januar 21, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi a recite mi opet vezano za taj kontakt kljuc jel postoji mogucnost da se taj kljuc umnozi kod nekog kljucara, kakva su vasa iskustva, da li to kljucari rade posto je kljuc dosta specifican a hteo bih da imam jedan rezervni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 21, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupi! ( i to ovde u N. Sadu ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 21, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ključ je isti od svakog mz-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...