kameni 1 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Fazer 600 , ako se banka slozi da odobri kredit Promenilo se mnogo toga, prvo marka u Suzuki, a onda model u Wee-Strom ili ti mali DL 650 ! Ponedeljak je dan kada treba da ga platim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne menjam motor ali sve na njemu menjam ;D Ove godine se kompletno sredjuje prednji deo (nova viljuska i felna) + dosta "sitnica" (farbanje + airbrush, sediste, rucke, bisage, detalji, veliki servis...), a sledece godine zadnji deo koji je mnogo veci posao (kompletno nova zadnja osovina produzena i prosirena a sediste dosta nize, drasticno sira zadnja felna i guma (minimum 250), kompletno nova svetlosna signalizacija (npr. tablica sa strane sa ugradjenim stp svetlom, zmigavci u krajevima rucki, dublji far...), zadnji blatobran siri i kraci, niklovanje nekih detalja, kompletno novi kocioni sistem...), mada sam vec nabavio vecinu delova nemam vremena za ovu sezonu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 9, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne menjam motor ali sve na njemu menjam ;D Ove godine se kompletno sredjuje prednji deo (nova viljuska i felna) + dosta "sitnica" (farbanje + airbrush, sediste, rucke, bisage, detalji, veliki servis...), a sledece godine zadnji deo koji je mnogo veci posao (kompletno nova zadnja osovina produzena i prosirena a sediste dosta nize, drasticno sira zadnja felna i guma (minimum 250), kompletno nova svetlosna signalizacija (npr. tablica sa strane sa ugradjenim stp svetlom, zmigavci u krajevima rucki, dublji far...), zadnji blatobran siri i kraci, niklovanje nekih detalja, kompletno novi kocioni sistem...), mada sam vec nabavio vecinu delova nemam vremena za ovu sezonu... uuu bre ! pa sto toliko servisa ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 9, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan meni se zelja ispunila motor koji cu voziti je tu stigao je u aprilu treba da ga registrujem pa razredjivanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja planiram neki sa 125ccm.. ali kad bi to bio sachs x-road ;D ;D, bio bih najzadovoljniji covek na svetu..!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne menjam motor ali sve na njemu menjam ;D Ove godine se kompletno sredjuje prednji deo (nova viljuska i felna) + dosta "sitnica" (farbanje + airbrush, sediste, rucke, bisage, detalji, veliki servis...), a sledece godine zadnji deo koji je mnogo veci posao (kompletno nova zadnja osovina produzena i prosirena a sediste dosta nize, drasticno sira zadnja felna i guma (minimum 250), kompletno nova svetlosna signalizacija (npr. tablica sa strane sa ugradjenim stp svetlom, zmigavci u krajevima rucki, dublji far...), zadnji blatobran siri i kraci, niklovanje nekih detalja, kompletno novi kocioni sistem...), mada sam vec nabavio vecinu delova nemam vremena za ovu sezonu... Pa jel ti nije lakse da ti odradi ORANGE COUNTY CHOPPERS.............. ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 10, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan meni se zelja ispunila motor koji cu voziti je tu stigao je u aprilu treba da ga registrujem pa razredjivanje samo pazi , nemoj mnogo da ga razredis ... ;D ;D ;D mislim da bi ipak bilo bolje da ga razradis ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
outlawbg 0 Napisano Mart 10, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se ZX10R ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan stvar i jeste u tome da ga lagano sredjujem svake godine i da je stalno drugaciji dok ne dodjem do necega sto sam zamislio za taj model (odgovara mi i zavoleo sam ga), cilj i jeste da se motoru sto vise da licni pecat i da je unikat, barem se meni to svidja... Inace sledece zime pravim jedan motor potpuno od nule (naravno Harley Davidson), imacemo samo osnovne stvari (motor, menjac, ram) i onda od njega ocu da napravim ono sto mi je "san", mnogo ideja, saveta, slika.... da sklopim u jedan motor po mom ukusu. Jedan moj dobar prijatelj je to vec uradio i izgleda neverovatno, ni blizu lijep motor nikad nisam video (mozda ga neko poznaje, Mico Martinovic - na relaciji Subotica - Novi Sad, pa ce znati i o kom motoru pisem, narandzasti Harley cesto parkiran ispred Modene u NS). Mislim da i jeste cilj da se postigne nesto originalno i unikatno a da pored toga ima i pravi pecat i kvalitet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Zna se koji.... najbolji ;D tj. MOJ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Mart 13, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan nadamo se da ce biti para,pa da se pazari jedan ZX10R,ako ne onda ce i dalje da se kotrlja R1. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 14, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da, prelazim na "dvostruku Afriku" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 17, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Nisam tako planirao ali izgleda da cu u 2008 preci na R1. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 17, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je TDM ostao u srcu, a sad vozim V-Strom 1000, ne menjam nista dok ne izadje TDM 1000. Ne znam samo sta misle u Yamahi pa nikako da se pojavi novi model. Konkurencija se uozbiljila! :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 17, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Vozicu novog Fazera S2 chim prodam Apriliju :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 19, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vozice se HONDA CB 500 red star u 2008 -oj godini ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se ove godine V - Stromu 650. ako bog da!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 1, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno ću ostati na XL-u zato što hoću da kupim neki plac u Slankamenu, na obali Dunava... Ali kako je krenulo lepo vreme tako se pojaviše i neke tezgice pa ako to bude učestalo onda ću da prodam moj motor i kupim novijeg Transalpa 650ccm. Oni su počeli da se proizvode 2000. god ako se ne varam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 9, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan YYYYeeeessss! Krenule su tezge kranjne neplanirano sa ovim izborima!!! ;D Biće TA skoro sigurnoooooo!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan gsr 600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...