MZ 80 Napisano Maj 24, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Stvari spakovane, posto radim nocas (Cetvrtak/petak) strtujem u 7h iz SV, vozim do Pojata gde cekam Sasu iz ZA i Bugarina. Tamo se cekamo u vr glave do 10h, pa kad stignemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod vam želim.Nažalost ja ne mogu doći,ali se nadam za sledeću godinu daće bog.Živeli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lep provod drugariiiiii... :moto3: :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 24, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ima i znak Šumi, ako odlucite tu da skrenete onda samo pravo, do koša(pored groblja).. pa mi saljete sms.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šumi daj ponovo neki kratak opis od kada se udje u Arilje, gde, na koju stranu, koji putokazi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 24, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Šumi daj ponovo neki kratak opis od kada se udje u Arilje, gde, na koju stranu, koji putokazi... ima na asvaltu nacrtano.. No ipak!! na ulazu u Arilje ima odvajanje za centar(ima pumpa sa leve strane) i pravo obilaznica, pratis odvajanje desno!!! onda samo pravo(velike pravine) do 2 lezeca, posle nih moze desno i pratis putokaze na asvaltu, ili(preporucujem) do 18h(posle 18h je zabranjeno) pravo pored crkve do raskrsnice na kojoj se skrene desno(put bez prvenstva prolaza, ima veliki zuti znak!!) i samo pravo 1,5km!! sa desne strane ima zuta tabla ZUTA STENA! ne moze da se pogresi!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Može li ovde jedna Google MAp oznaka Žute stene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 24, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Može li ovde jedna Google MAp oznaka Žute stene? aaaaaa fak... mislio sam da sam vec stavio.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pamet u glavu, vreme je ružno i treba voziti oprezno. Nema šanse da se zakasni za bilo šta, ko god i kad god stigao imaće vremena za sve oblike zezanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice kisa mi ne smeta, ako sam nesto odlucio nece me kisa spreciti u tome. Pre 10dana isao iz Bg-a do Arilja po kisi, samo 15tak km nije padala.. Nego!!! Pijac sutra(ako bude) traje od 06h do 10-11h to je prilika da se kupi prase/jagnje, cene su 280/250din Moj predlog je da pravimo rostilj, i kuvamo kotlic(riblju corbu, gulas... ) da se ne zezam sa pecenjem, jer: zivuljka kostace 7-8.000 + ciscenje + pecenje = najmanje 10-12.000 po trenutom stanju nemam toliko novca u rukama... Mislim da je bolja prva opcija, posto su jos i kisu najavili za sutra ceo dan! ma ljudi sto se opterecujete ,bice sta mora biti ,ako treba i sendvici su u opciji ,ako ima mesara sa rostiljom to bi bila najbolja opcija bar u vreme kise ,a kad stane kisa onda pocinje prava zurka ,ja nosim papriku mlevenu ljutu i slatku tako da je to reseno ,ako ima pijaca da se kupi povrce za salatu i da se uzme sira mladoga ,dok se nesto ne skrcka da se prezalogaji uz rakiju i pivo ili vino,da ne popadamo ko kegle ,ljudi vidimo se oko podna sutra ,svi koji krecu ka arilju zelim im sretan i bezbrizan put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan samo vi uzivajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Sretno i sve najbolje na skupu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam morao danas da se vratim zbog svadbe evo par slika za zagrevanje iz Arilja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 26, 2012 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan I evo jos dve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan lepo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 27, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan pada li ta kisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 27, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ne pada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja stigao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, Kukul se prvi javio a ostale molim da to urade u Caffe-u. Ovu temu zaključavamo jer je namenjena "organizaciji i dogovorima" a otvaramo novu za fotografije i utiske sa 5. Skupa MZ Svet-a. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81669-peti-skup-mz-svet-a/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...