Vuja 35 Napisano Mart 17, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Arilje možda dođem a možda i ne, voleo bih ali to ne zavisi od mene. U svakom slučaju moj eventualni dolazak ne treba vezivati za Skup, to su dve različite stvari. Poslove oko Skupa moramo da završimo u narednih par dana a posle neka se voza ko gde hoće. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 21, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Treba jos da se raspitam, nasao sam coveka koji nam moze iporuciti gotovo(peceno) prase-jagnje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan To je najbolja varijanta,po dogovoru u odredjeno vreme,donese pecenu mrtvu zivotinju.Kao i jasenovu.Zajebancija sa pecenjem lose zavrsi,kao u Kisacu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ipak makar jedno da ispecemo mi,nekako mi sladje.Sumi mozes li da nadjes masinu za rotaciju,ja sam napravio masinu,jos samo viljuske za razanja i gotovo ali kako da je donesem.U Kisacu jednostavno je trebalo jos da se pece,u petak smo ispekli jedno bas dobro i ukusno je bilo,ali sam i ja u petak bas bio presiso jer smo sedeli do subote do 8 ujutru tako da u subotu nisam bio od nikakve koristi,nisam ni pecenje probao,jeo sam onu riblju corbu sto su pecarosi spremali,tako da znam da je predlog za necim corbastim dobar,znacice nama sto neznamo meru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan tesko da nadjem masinu za pecenje.. ovde svi kupuju iz pekara gotovo niko ne pece sam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...jer smo sedeli do subote do 8 ujutru tako da u subotu nisam bio od nikakve koristi... I to je jednostavno tako i sa tim treba računati i ubuduće. Zato sam protiv doručka jer neko ustane u 9 ujutru i ponaša se kao da je podne a neko je tek tada legao. Zbog toga mislim da nam treba dva jača obroka dnevno, ručak i obilna večera pa neka sedi u noći ko koliko hoće i pije koliko mu drago, osnova za to postoji. Ručak roštilj u 14h a večera pečenje u 21. Za ogladnele ranoranioce će biti pečenja od sinoć, ostane uvek, zato nam treba frižider ako neko nemože da dočeka taj roštilj ručak. U petak možemo da meznemo gicone a oni mogu da se peku kod nekog drugog jer nas je manje nego u subotu zato što nisi svi stigli. Za pristigle u petak ima mnogo posla a malo ljudi pa oni koji su stigli izginu da sve naprave a sa ograničenim brojem angažovanih ljudi. U subotu oko podne već su se ljudi okupili pa zbog razgovora nemamo baš nešto vremena za pripremanje hrane i zato je roštilj super stvar, da se jede i izdrži do večere. A za večeru, kada smo svi tu, okrećemo jagnjad i to je zapravo glavni obrok. Ujutru, pred polazak pada brzinski roštilj, treba lepo jesti da nema gladi ali ne treba ždrati zbog žeđi u putu. U međuvremenu, između obroka, može da padne čorbica u pivskim čašama, da organizam malko odmori. Elektro ražanj nam treba, preciznije trebaju nam dva komada i to moramo da nađemo ako ne u Arilju onda da ga vučemo sa strane. I rešetka nam treba, veća, da se ne zajebavamo na malom formatu nego tras-tras i gotovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sto elektro razanj ?? moze i rucni razanj to se bar da napraviti cas posla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Lako se napravi ali se teško okreće. Satima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo i rucni razanj u Ovcar Banji i ispekli smo prasice za medalju ali je par ljudi izginulo od okrecanja,mislim nisu se zalili ali se videlo po izgorelim facama,i ja sam kod kuce koliko puta sam ispekao jagnje,sedis i vrtis,samo neko da ti donosi pice i nije problem.Elektricni razanj je bolji jer nemora niko da zaglavi i da okrece nego moze lepo da se druzi sa ljudima a pecenka se sama obrce uz povremeni nadzor.Na prvom skupu smo imali rostilj preko dana kada smo se okupili a prase se peklo bogami jedno 5 sati na laganoj vatri,nismo zurili jer smo lepo rucali,kada se ispeklo pustili smo da se bar sat vremena hladi i posle sam ga lepse i lakse isekao-kako treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jbg, koliko znam nema niko elektro razanj.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Improvizacija je uvek moguca.Spretne ruke MZ-jasa i vrcav duh svasta mogu napraviti.Šumi ima bicis tako da moze prva varijanta.Za drugu mora po komsiluku da potrazi staru kadu i nesto starog gvozdja. Da, mesto na kojem se bude odvijao razanj ,mora biti obelezeno prilozenim znakom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 22, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima elektricni razanj moze neki dan pre skupa da ga posalje kurirskom sluzbom Sumiju i resen problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima elektricni razanj moze neki dan pre skupa da ga posalje kurirskom sluzbom Sumiju i resen problem. dobra ideja!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari sto se mene tice stvari stoje ovako.. motor jos nisam zavrsio (mada zurim koliko mogu), pored toga ceka me i registracija. Kao i uvek meni ispada najdalji put, pa moram dobro razmotriti sve aspekte. Da rezimiramo... skup je 25.5-27.5 (poslednji vikend maju)? Kolika je kotizacija po osobi (s obzirom da dolazim u paru)? Koji je krajnji datum za izjasnjavanje o dolasku, i do kada treba izvrsiti uplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan sledece godine da se pravi negde oko nis. trenutno mi pada na pamet kamenicki vis (nema reku i izletiste je), pored nisavu negde u delu prosek - sicevo, oblacina, i dole gde je bio citroen skup. ti mikac porazmisli pa do sledece godine ima dovoljno i mesta i vremena da se poslika i ubede ljudi. da ne bude posle "kude je taj nis" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kude u taj Nis ali obavezno pored vodu.Ajd da ne mutimo,da prvo odrzimo ovaj a posle njega ,sutra izjutro,na laganicu da se krene sa razmiljanjem.Za sada ,MZ-Yellow Rock 2012 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima elektricni razanj moze neki dan pre skupa da ga posalje kurirskom sluzbom Sumiju i resen problem. Moze i tako,imam ja razanja,jos samo viljuske da napravim i gotovo,to cu da sklepam za dva sata,ali to je sigurno dodatnih hiljadu dinara postarine,dok ode i dok se vrati,videcemo do tada,smislicemo nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiramo... skup je 25.5-27.5 (poslednji vikend maju)? Kolika je kotizacija po osobi (s obzirom da dolazim u paru)? Koji je krajnji datum za izjasnjavanje o dolasku, i do kada treba izvrsiti uplatu? Da rezimiramo, pitanja su jako pametna i u pravo vreme postavljena. Nažalost, do sada je sve išlo po sistemu "lako ćemo" i to nije dobro. Prvo sam imao pristup po kome treba da specificiramo potrebe, skupimo para koliko treba, pokupujemo sve šta treba i da smo mirni. Sada vidim da to neće ići i da pristup mora da se menja. Ipak jedno mi je jasno, piće u kotizaciju nemože da bude uključeno jer su potrebe ogromne, piva je nikad dovoljno a ima i onih koji malo piju pa je uravnilovka kod uspostavljanja vrednosti pogrešna. Zato mislim da treba da pokrijemo hranu a neka pije ko koliko hoće i može. A što se hrane tiče treba da se ŠTO PRE dogovorimo po koliko skupljamo i da se taj posao završi jer je sa parama u džepu lakše organizovatio nego bez njih. Po čoveku treba da se skupi za 4 obroka i "opremu" (tanjiri, salate, sastojci za čorbicu, toalet papir, ćumur, čaše...). Već sam dobio primedbu "da li ja živim u Srbiji?" a koja se odnosila na pare što verovatno znači da sam nerealan pa mi je glupo da predložim bilo šta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 23, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan od koga li je ta primedba.. Kao prosle godine! Svako po 2000din! (Ts-coper ti ukupno 2000!) ko nema neka da koliko moze.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to konacno & zvanično, ponovi broj racuna,banku i ime. Malopre sam lutao po temi trazeci podatke a znam da si ih stavio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 23, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to konacno & zvanično, ponovi broj racuna,banku i ime. Malopre sam lutao po temi trazeci podatke a znam da si ih stavio. Racun je u funkciji!! 205-9011004139008-84 Šumilov Aleksandr. Napisi u kojoj banci,jer ako se uplata vrsi iz neke ekspoziture iste banke onda ne uzimaju proviziju,a svaki dinar dobro dodje. U Komercijanoj.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Fali da li je odluka i cifra zvanicna i da li da pocnemo da uplacujemo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 23, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Fali da li je odluka i cifra zvanicna i da li da pocnemo da uplacujemo? za to neka se izjasni Sef! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Napravite onda neku komunikaciju i odredite neke pocetne stavke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 24, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo komunikaciju i dogovor da se krene sa uplatama. Ja ću u ponedeljak ili utorak da pustim pare pa možemo da krenemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...