Nikola Simic 134 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan ali ipak ne znam sta bi radili ako bude na primer u Kladovu...kao sto je predlozeno. Mi smo u Sremu,tako da,treba nam mnogo! Isto sto bi radio Djenka iz Zajecara kad bi skup bio u Jameni - Vozili bi se dobar deo dana ( a mozda da sednete na jedan motor pa podelite troskove ) . Ma razumem ja to sve! I tu si u pravu 100%! Uvek ce nekom biti daleko. Samo ja ne bih da budem pogresno shvacen! Nisam ja trazio da to bude u Jameni! Imam tu jos jedan bitan momenat... Na koji ja ne mogu bitno da uticem a tice me se podosta... A to su roditelji! Nisam siguran da bi bili odusevljeni da kada bih im ja rekao da hocu da idem na moto skup u Kladaovo (oko 400km u jednom smeru)... A posto sam ja jos pod njihovim krovom moram da ih slusam... Tako da i sa te strane imao bih problema... I jos lova! Zbog svega toga sam rekao da je nesto oko 150 km u jednom smeru ok i na sta bih mogao pristati. Ali to ne znaci da ja trazim da to bude negde u mojoj blizini! Naopako! Pa to stvarno ne bi imalo smisla... To sam rekao ovako cisto da znate da ako neko bude davao neki predlog za skup u Vojvodini, Macvi, Kolubari itd da ima jos 2 kandidata koji ce doci! Ali i ako ne dodjemo sta sad... Bice prilike! Mi tek pocinjemo da voizmo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šumi, da li je to Žuta stena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šumi, ajd slikaj lokaciju detaljno kad je već tu kod tebe, da kompletiramo bar jedan predlog. Priroda: - van naseljenog mesta - pored vode - sa hladovinom, poželjna šuma - poželjan prilaz putem, bez kaljuge i blatišta Infrastruktura: - struja - voda za piće - nadkriveni prostor - mesto pogodno za logor - poželjan čvrst smeštaj Ako sam nešto izostavio dopunite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Šumi, da li je to Žuta stena? da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Šumi, ajd slikaj lokaciju detaljno kad je već tu kod tebe, da kompletiramo bar jedan predlog. Priroda: - van naseljenog mesta - pored vode - sa hladovinom, poželjna šuma - poželjan prilaz putem, bez kaljuge i blatišta Infrastruktura: - struja - voda za piće - nadkriveni prostor - mesto pogodno za logor - poželjan čvrst smeštaj Ako sam nešto izostavio dopunite. To su slike lokacije, uz reku Rzav ima jos ovakvih plaza... Od naseljenog mesta je oko 1km Pored vode(reka Rzav) Sume ima ali sa druge strane reke, jer je ispred jedna velika cistina za parking ili za odbojku na pesku(bilo peosle godine). Prilaz je direktno sa asvaltnog puta. nema ukupno 15m makadama.. Struja ima Voda cini mi se da ima.. Nadrkiven prostor ima.. Za logor(satore) pitacu vlasnika ali mislim da se se sloziti da bude na ovoj velikoj ravnici. Cvrst smestaj moze kod mene 2-3 osobe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ta lokacija. iz pticje perspektive, slikano sa planine Klokoc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ukapirao to je 1 km od Arilja u kome sigurno ima neki motel ili restoran sa sobama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Internet je cudo,evo nadjoh da je u blizini Zute Stene motel Mlinarev San kao i nekoliko domacinstava koja izdaju sobe. http://www.putovanja.info/forum/topic/7518-kuda-na-5-dana/page__st__30 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Internet je cudo,evo nadjoh da je u blizini Zute Stene motel Mlinarev San kao i nekoliko domacinstava koja izdaju sobe. http://www.putovanja...na/page__st__30 pretece me Duki... sad idem sa lokacije, ima motel i restoran Mlinarev San 200m od Zute Stene. a ima i u gradu motel Elen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zuta Stena Druga moguca lokacija odmah pored Zelena Plaza ali ima manje prostora. Motel Mlinarev San I restoran 3 lokacija Ostrvo.. ima prostor,i veeeeeeeliku hladovinu, ali nema struju(mozda ima) i vodu.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Februar 2, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj Žutoj steni bre mnogo hladno, bolje negde gde sija sunce. Vidite samo koliko snega ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj Žutoj steni bre mnogo hladno, bolje negde gde sija sunce. Vidite samo koliko snega ima. nema ni 30cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ta lokacija. iz pticje perspektive, slikano sa planine Klokoc Dali ja mogu da dodjem meni nigde nije daleko, ali jos nemam MZ-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sad je trenutno rasprava oko lokacije... ako bude ova lokacija slobodno dodji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ostrvo u odnosu na prvoprikazani prostor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ostrvo u odnosu na prvoprikazani prostor? 900m pre... A od Zute Stene do Arilja(centra) ima 2km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ta lokacija. iz pticje perspektive, slikano sa planine Klokoc Dali ja mogu da dodjem meni nigde nije daleko, ali jos nemam MZ-a. Posto nemas mz-a moraces da dodjes sa onim biciklom sto se kotrljas do garaze sa njim izvinjavam se za off - i podrzavam Sumijev predlog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Predstavio si lokaciju da može predsednik opštine da se postidi. "Vlasnik" je nešto što bode uši jer nisu svi kao Srpko a ovog još uvek neznamo. Par pitanja: 1. Da li na prvoj lokaciji gde je lokal možemo da boravimo u hladovini? To je ipak celodnevni boravak, zapravo višednevni i lepo je da imamo na šta da sednemo a da to bude u hladovini. Koliko vidim mesta za sedenje ima mada mi po slikama deluje da je kapacitet za oko 30-tak mesta. 2. Da li "lokal" ima rashladne uređaje koje bi nam ustupio za hranu? Treba to iako jedemo sve vruće ali se ne nabavlja sve u isto vreme pa hrana negde mora da stoji po vrućini 3. Ima li pitke vode a da nije prodajna varijanta? Izvor, bunar, slavina... bilo šta. 4. Možemo li da koristimo klozet sa umetničke fotografije bez baba-sere? 5. Da li imamo od koga da pozajmimo akumulatorski ili 220V ražanj, roštilj i po prvi put KOTLIĆ? Prošle godine mi se ogadilo pečenje i dobro se sećam Slovenaca koji su išli do grada "na čorbicu". Biće malo zezanja oko toga ali mora kašika da padne pa šta god bilo u kotliću, pasulj, čorbuljak, ma bilo šta samo da se okusi nešto a da nije pečenje. 6. Koliko je blizu najbliža radnja za sitnije nabavke pića i duvana i da li su cene razumne? 7. Da li je dozvoljeno korišćenje otvorenog plamena uz sve mere predostrožnosti? Možda deluje da komplikujem ali pre ili kasnije imali bi ista pitanja jer ono što treba - TREBA pa je bolje znati odmah. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 2, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje br. 6 - odgovor : najbliza radnja je na 2 km ( tolko ima do Arilja ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dali ja mogu da dodjem meni nigde nije daleko, ali jos nemam MZ-a. Naravno, biće nam drago. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sve od navedenog, Vujo što komplikujes na ovaj minus, ovn je tako reći u gradu najbliža prodavnica 500m, vode mozes pijejes sa svakog izvora koji nađeš, a ima ih. E da znas na šta je ovo ličilo posle poplave ova malena rečica podigla nivo za 3,5m(imam negde slijke) u visinu, tako da od ovog lokala ostali samo temelji 2010 godine, otišlo je i drveće... Nedaj bože tako i ove godine neće ostati nista.. Daj malo kraća ta pitanja pa ti odgovorim, i da znas ima još 2 slična mesta malo uzvndno ali za njih ne mogu da garantujem da će primiti "bajkere" na kampovanje i visednevni boravak... Predsednica opštine nije stručna u svom poslu osim u stomatologiji.. Najlepša lokacija(di nam niko neće smeta) je ovo ostrvo, za hlađenje ima reka koja je i u maju još hladna.. A i nemoj mi kritikuješ fotke prsti mi otpadali kad sam ovo slikao bilo -14.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan "Daj malo kraća ta pitanja pa ti odgovorim" Pitanja su jako kratka, ostatak svakog pasusa je u obrazloženju pitanja tj. navedeni su razlozi zbog čega mi je nešto važno. Ne volim dogovore koji se završavaju sa "lako ćemo" jer na kraju obično ispadnu problemi. Ljudi koji dolaze moraju da znaju gde idu, šta ih tamo čeka, šta imaju a šta ne... Koga interesuje bilo šta neka pita pa da završimo sa Ariljem. Posle toga prikupljamo još koji predlog i na kraju glasanje. Nemamo mnogo vremena, do kraja meseca bi trebali sve da završimo a kasnije da prikupljamo pare, kupujemo, planiramo jelovnik, izrađujemo nalepnice i majce... Tu imam neke ideje ali polako, po redu. Ima dosta posla a vreme je za dogovaranje idealno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 3, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ima SVE(vecina potrebnog) samo treba nadjem vlasnika i da se dogovorim. Postavio sam SLIKE! pa se vidi sve sto ima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put dolazim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 4, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put dolazim Nego šta, svi treba da dođemo. Imamo li još koji predlog o lokalitetu dok čekamo na gazdu ugostiteljskog objekta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...