sparco 149 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan kome treba smjestaj u pg ako zaglavite dobrodosli ste kod mene kuci ima kvarisa broj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 3, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da sklopim karburator i spakujem se pa krecem Taman ujutru oko 10 Jel cekam nekog i gde? Ja cu prvo stajanje u Kosijeri, da pokusam oruzanu otmicu Kapetana Kepe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 3, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan da pokusam oruzanu otmicu Kapetana Kepe! Od toga nema nishta odma da ti kazem, kapetan okuplja vojsku na Maljenu u Subotu ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost kapetan radi subotu, sa tendencijom slobodnog vremena tek posle podne. Ako se negde u blizini parkirate u petak vece, javite se da svratim na pivo. Kvarni, cekam te.... Zoki, nema brate sanse. Pocela sezona mog posla i jos sto drugih okolosti. Lepo se provedite i cuvajte track logove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu do Pazara da sacekam Mrleta iz K.Mitrovice pa nastavljamo zajedno.....vidimo se na Plavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Junaci ako Bog da i sreca junacka dolazim u Plaf u petak , e sad prije podne ili popodne pitanje je na koje jos nemam odgovor. Ja bih predlozio ovakav raspored radova Petak krug oko Hridskog Subota Prokletije ili od Plava do Cakora Nedelja dorucak pakovanje Andrijevica Kom-Stavna-Bjelasica-Lisa i ispratim Vas do volja vam Berana , Kolasina, Mojkovca, Bijelog Polja i vi kuci laganooooo. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja na moju veliku zalost necu moci da vam se pridruzim, uzivajte u voznji i druzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 3, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Junaci ako Bog da i sreca junacka dolazim u Plaf u petak , e sad prije podne ili popodne pitanje je na koje jos nemam odgovor. Ja bih predlozio ovakav raspored radova Petak krug oko Hridskog Subota Prokletije ili od Plava do Cakora Nedelja dorucak pakovanje Andrijevica Kom-Stavna-Bjelasica-Lisa i ispratim Vas do volja vam Berana , Kolasina, Mojkovca, Bijelog Polja i vi kuci laganooooo. poz A ako neko hoce da se spusti na primorje....nema pratnje a Nego , jel prohodno preko Durmitora i Žabljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog: Pregazite Prokletije i siđete u Leshe (AL primorije). U Leshu zabodete kamp (Pishina Riviera) prve klase za 5 evrića i odmorite ko kraljevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog: Pregazite Prokletije i siđete u Leshe (AL primorije). U Leshu zabodete kamp (Pishina Riviera) prve klase za 5 evrića i odmorite ko kraljevi. nista osobno al tebi bi bilo bolje da završiš štaa si počeo :zvizduk: :jee: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 4, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan OK ...kapetane imas opravdan izostanak Na zalost kapetan radi subotu, sa tendencijom slobodnog vremena tek posle podne. Ako se negde u blizini parkirate u petak vece, javite se da svratim na pivo. Kvarni, cekam te.... Zoki, nema brate sanse. Pocela sezona mog posla i jos sto drugih okolosti. Lepo se provedite i cuvajte track logove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 4, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Svi putni pravci su prohodni da i do toplog mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 4, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja odo da zavarim par delova i palim! Vidimo se drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Veceras imam u gostima 4-5 prokletnika. Psihofizicka priprema u Kosjeri, pa ujutro nastavljaju dalje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: kreću oko podne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 4, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide preko Cacka moze na pice da svrati tel. 065 46 46 995 Zoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide preko podgorice, zajebao se na skretanje :) sent from out of space .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 4, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Da se lepo provedete i za mene da uzivate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 4, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E pa, lep provod vam je zagarantovan. Ostaje mi samo da vam pozelim lepo vreme i sretan put! Zavidim vam... eh... cekamo fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos par sati i krecemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 6, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ceta mala ali odabrana..srcemo kavu pa u voznju..ima celih 5 stepeni i magla je ko testo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 6, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ceta mala ali odabrana..srcemo kavu pa u voznju..ima celih 5 stepeni i magla je ko testo.. Srknite vi jos nesto pored te kave, dobro ce vam doci na tih 5 stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan dan prvi: copy/paste sa nlb foruma Uspjeh nekako uzeti par dana slobodno, i razmisljam kako ih iskoristiti... da uzmem kajak, sator, vrecu, malo cokolade i kokte i odem nedje na neku plazu da se naspavam... hm... ako odem sam mnogo je veca vjerovatnoca da ce me neka ajkula usput pojesti... i u sred razmisljanja, enduro bogovi su bili na mojoj strani... http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=5371 Enduro tura je u pitanju i pakujem samo najosnovnije (less is more), noz, selotejp traku (ako neki problem nijeste rijesili to samo znaci da nijeste iskoristili dovljno selotejpa self tape ili duck tape...), zimsku postavu, red bul, dva snikersa i duksericu. Prvi dan krecem iz Kotora preko Bara, tamo pogledam neki Caponord... dobar motor ali previse putno orjentisan... idemo dalje, dako bude neki ktm, majku mu Posto sam vec tu, mogao bih preko Ostrosa na Virpazar pa polako put Nk, tako i bi... Dan je bio fenomenalan, i jos sam imao aparat ali ni sad mi nije jasno zasto ne stah da napravim par fotografija kad sam vec bio sam, mora da je moto apstinencija uradila i svoje i nikako da pustim onu rucku od gasa Stajem u Virpazar, na malo osvjezenje Sledeca stanica Nk, kratak pregled teme, vidim ima zainteresovanih, definitivno ce biti dobro... kratak dogovor sa NikGoldom, i pravac spavanje. Dogovor je bio da se mozda krene oko 4 popodne, budim se ujutro oko 8 i nesto poslije 3-4 propustena poziva, uzimam telefon, vidim Nik, i plus par poruka, ajde reko dok mi se glas ne povrati da vidim sta pise vrijeme poruke 7:00 ujutro (NikG): "Okinuh ventil na prednju a nemam rez" - razmisljam, a u pm! sl poruka(od istog autora) vrijeme 07:09: " Ja bi da krenemo oko 8 ali sa u potrazi za prednjom, idem kod Vujacica" - razmisljam, 8 i po je, A u pm! sl poruka opet Nik 07:43: "Kupljena unutrasnja, jos montaza 9" - bez razisljanja trk u wc, ruksak kaciga i na motor. stizem u pg, kratko se zadrzavamo i krecemo put Plava, Vedza, Janko i ja. prvobitan plan je bio da se nadjemo sa ostatkom ekipe oko 12 i da se krene sto ranije, malo prasinja po komovima ali nijesmo imali vremena, tj kao nijesmo vremena Iz pg skretanje ka Lijevoj rijeci i onda peglanje onim uskim putem, put i priroda nevjerovatni jedino sto je tempo bio malo zesci pa nijesam imao puno vremena da uzivam a definitvno je put za tako nesto... prvo skretanje makadamsko i eto nas tamo, dusenje guma i nastavak. opet je tempo bio dobar i nijesam imao kad izvaditi aparat. priroda kao stvorena za enduro, gusta suma, lokve, blato, nikakvi putevi... baaas odlicno pratimo Janka nekom puteljcima i sve razmisljam kako je uspio da zapamti ove precice mislim da bi ga oni sto krijumcare balvane unovcili dobro ubrzo izlazimo ispod Koma i pravimo minut dva pauze, e tu se ja latih aparata konacno :dance: Kilimandzaro svajcarska ljepota balkanske precice :mrgreen: raj... Vedza Nik 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...