Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 1, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan vremenska prognoza... genijalna! ali koga jos to briga . jel se u petak nalazimo u kraljevu ili na plavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jbte.. spala knjiga na 3 slova.. Ide li uopšte ko iz Bg.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji vec neka ideja kojim putem bi se islo od Beograda do Plava a da je sto manje asvalta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima.. preko Doljnjeg Ljubiša.. al mora u četvrtak da krenemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima.. upreko Doljnjeg Ljubiša.. al mora u četvrtak da krenemo U Donji Ljubis moze ali samo kad Ane i to u petak jer petak dan za .... Kvarisa izbaci te track logove iz rukava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 1, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Gde god da se skupite ili okupite ja cu vam se pridruziti ili na spavanju ili ...zorom rano da vas budim de god da ste pa da nastavimo sa tim ( logovima i trakovima ) jer ja to ne koristim vec napamet pa de stignem al uvek stignem tamo de sam naumio...bar do sada je bilo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 1, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan eno jedan sam stavi, to je valjevo-divcibare. od zlatibora na dole uopste nije greh asvaltom ici... stavise... ajde ekipo, dajte neki plan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 1, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja obrnuto, uvek dodjem na pogresno, ali put je nezaboravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 1, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Nova Varos - Sjenica _Tutin ...i eto nas u Rozajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moram, danas-sutra da izvršim inspekciju motora, ako je sve OK...idem, i to u četvrtak ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan kvarisa dodjes li gore a ne dodjes u pg na pice, otkinucu te na pola, i motor potopiti u lim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 1, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan kvarisa dodjes li gore a ne dodjes u pg na pice, otkinucu te na pola, i motor potopiti u lim ! Brate, ukljuci viber, ne primas poruku danima! Ja svakako nastavljam turneju, mogao si samnom do Ohrida! Nego, jel Plav prijateljski nastrojen za nas sa 10l rezervuarima? Da ne bude da moram da guram po offu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Suma sumarum, kolko nas ima? Kolko ljudi da racunamo za smestaj u cetvrtak? Da jurimo neku brvnaru u Kosijericu ili na Zlatiboru? Možda možemo na prste da se prebrojimo.. Promenjeno ulje i ispravljena felna.. tako da je sokoćalo spremno.. I Vladasd još da opere motor i mi bi krenuli u četvrtak.. predlažem da se nađemo u D. Ljubišu, kuntamo tamo i petak kako se dogovorimo Kad je već tolika kilometraža.. daj onda i produženi vikend.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan @ Kvarisa , dolinom reke Gradac je zabranjeno motornim vozilima da se prolazi, a imaju jako dobru cuvarsku sluzbu zajedno sa policijom patroliraju, jer je to Ekolosko drustvo jako dobro oragnizovano. Moze da se desi da dobijete prijavu i da Vas kazne jer se vozate po zasticenom dobru drzave Srbije. Kod Bukova je bolje da idete odmah kod kamenoloma levo pravo prema Divcibarama, jer ako na onoj lakat krivini nastavis pravo docice do dela puta gde ne mozes da prodjes. To je nekad pre 50 godina bio konjski put i od tada se to ne koristi, a kako mi je Pasa rekao tu je nemoguce proci . E sad ako ces da rizikujes pa da se vracas onda je to OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako stvari stoje Darioooo i ja stizemo u petak dole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 2, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan e sad smo vec ekipa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sad me unistavate pomjericu sve planove da se pridruzim nekako grrrrrrrrrr mrzim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi sada vec polako pocet da se popisemo ko sve ide, odakle se krece , kad se krece , planirano ostajanje itd itd Eo da pocnem: 1. Stinger , podgorica , subota i nedelja,XT600 sent from out of space .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 2, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Eo da pocnem: 1. Stinger , podgorica , subota i nedelja,XT600 2. Kvarisa , s.mitrovica , petak, subota i nedelja , XR600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 2, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Stinger , podgorica , subota i nedelja,XT600 2. Kvarisa , s.mitrovica , petak, subota i nedelja , XR600 3. Vlajko, pun pansion ST 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 2, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Stinger , podgorica , subota i nedelja,XT600 2. Kvarisa , s.mitrovica , petak, subota i nedelja , XR600 3. Vlajko, pun pansion ST mislis all inclusive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 2, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan 1. Stinger , podgorica , subota i nedelja,XT600 2. Kvarisa , s.mitrovica , petak, subota i nedelja , XR600 3. Vlajko, pun pansion ST 4. VladaSD, Smederevo.....ako Bog da, četvrtak, petak, subota, nedelja, ponedeljak, utorak (da malo obiđem bratsku na MNE i BiH) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batadjura 0 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam na Google Earthu...predeli tamo na Prokletijama i Komovima izgledaju neverovatno. Možda dovučem i ja Husaberga na prikolici...ako uspem da se organizujem, upisaću i sebe na spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan ja necu nista dovući pa ni sebe al sretno dobar provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1. Stinger , podgorica , subota i nedelja,XT600 2. Kvarisa , s.mitrovica , petak, subota i nedelja , XR600 3. Vlajko, pun pansion 4. VladaSD, Smederevo.....ako Bog da, četvrtak, petak, subota, nedelja, ponedeljak, utorak (da malo obiđem bratsku na MNE i BiH) 5. Alara - petak, subota i nedjelja 6. Dario - petak, subota i nedjelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...