Aćimo 1144 Napisano Septembar 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posle koliko popustile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 27, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Rožaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Već radio kod Vidika,al "popustile",tako da sam 2000km vozio 50-80km/h;-) Meni je na Transalpu radio prije dvije ili tri godine. Jos se vozi na tim membranama. Sta bilo? Pukle ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je krajnje vreme za nove mebrane...ovde oh mozes kupiti www.motorradbay.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 28, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Citam postove, pa pomislih ....kako upadoh u ovu temu o membranama , kad ono :lol: . Aj sad malo o Prokletijama.....ko je bio i ko moze da mi kaze , da li je asfalt skroz do Plava, tj. do odmaralista na jezeru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da ti kazem...jeste asfalt je skroz do odmaralista na jezeru...naravno ako ides asfaltom ....sto nije obaveza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan i da, jel od kraljeva idemo nekim offom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako se dogovorimo ...ima lep izbor a to bi malo vise vreena uzelo al sto bi zurili do mraka bi stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pa prosaramo malo... ako se ide asvaltom onda i nije bitno da se okupljamo pre plav-a... P.S. slobodni dani isplakani Bilo bi dobro da mi se jave ljudi koji bi krenuli u cetvrtak da mogu da nam sredim smestaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pa prosaramo malo... ako se ide asvaltom onda i nije bitno da se okupljamo pre plav-a... P.S. slobodni dani isplakani Bilo bi dobro da mi se jave ljudi koji bi krenuli u cetvrtak da mogu da nam sredim smestaj! Je li tvoj off do dole za mene i Daria ili da se drzimo asfalta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 29, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas nije sramota da ja OFF idem sa sm tockovima a vi ON sa offroad tockovima onda moz i tako . No, sve se mozemo dogovoriti . nego 'zoki, kako tece organizacija, jel treba nesto da se prijavljujemo itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi reda da znam koliko ce ljudi biti ...ne zbog smestaja vec da bi neku klopu...organizirali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas nije sramota da ja OFF idem sa sm tockovima a vi ON sa offroad tockovima onda moz i tako . No, sve se mozemo dogovoriti . nego 'zoki, kako tece organizacija, jel treba nesto da se prijavljujemo itd... Tko kaze da cem na off tockovima? ...nije sigurno kada krecemo, pokusali bi uhvatiti sto vise "donjih planina", a vremena je malo. Moramo zrtvovati ili nedjelju ili cetvrtak i petak ujutro. ...a na kraju balade ja jos ne znam da li sam uzicao slobodan dan. Kovac javimo ti preksutra ujutro kakva je situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 29, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Alera, ako hocete, krenucu i ja sa vama u petak rano ujutru, odvozacu ja neke deonice kasnije . @kawazoki: definitivno je da nas nece biti preterano mnogo, s'toga, mozda je dobra fora da nesto organizujemo na licu mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Alera, ako hocete, krenucu i ja sa vama u petak rano ujutru, odvozacu ja neke deonice kasnije . @kawazoki: definitivno je da nas nece biti preterano mnogo, s'toga, mozda je dobra fora da nesto organizujemo na licu mesta... Cut cemo se za dan-dva pa cemo iskombinirati nesto. ...ako ja uopce dobijem slobodan dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Da....nece nas biti mnogo odavde ali ko dodje , dobro dosao...a za organizaciju se nebrinite Jedino recimo ako neko nevoli palacinke sa domacim dzemom od sljiva shubi...dubi ....sha ...na naaaaa ------ neka ponese svoj slatkis za posle vecere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Momci , ne znam da li sam se ranije prijavio za ovo ali vam ja dolazim i podgorice sa nikgoldom. Vozim xt600. Najvjerovatnije sam sa vama sub i ned ako bude srece bilo i petak. Recite mi samo, smjestaj 15 eura jel ? sent from out of space .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Da....smestaj je 15E bez obzira na visinu i tezinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni trenutno bogovi finansija nisu naklonjeni... ukoliko se to promeni dolazim ali do daljnjeg ništa od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Di smo zapeli s organizacijom ? Ovako mi se to do sada čini na osnovu svih dosadašnjih postova: 5,6,7 Oktobra - petak navečer okupljanje u hotelu Komnenovo( ko kako i kojim putem od volje vam ) - subota cjelodnevna off vožnja s povratkom u hotel - nedjelja prijepodnevna off vožnja i povratak po stvari pa kud koji jesam li što fulao???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 30, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan jesi fulao si , petak prijepodne-u podne okupljanje i voznja oko Hridskog jezera , ostalo nisi fulao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Septembar 30, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad nisam pisao kako je planirano, već kako meni odgovara Vidimo se u petak!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 30, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 30, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Suma sumarum, kolko nas ima? Kolko ljudi da racunamo za smestaj u cetvrtak? Da jurimo neku brvnaru u Kosijericu ili na Zlatiboru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 1, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu znati tek u sredu da li cemo Cekson i ja krenuti u petak ujutru iz Panceva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...