kawazoki 5846 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Postoji velika mogucnost u zavisnosti koliko je endurasa zainteresovano za nesto ovako.... Da se organizuje jedna vikend voznja po Prokletijama oko Plavskog jezera a na samom jezeru je etno Hotel Komnenovo selo (googluj) predivno mesto gde bi od vlasnika dobili extra dobru cenu za prenociste a ima mogucnosti za one koji bi malo da ustede i postave sator sto bi kostalo nista.Taj vikend bi isao ovako: Mogli bi da se skupimo u Kraljevu pa onda Ibarskom do Pazara - Ribarica - Rozaji - Berane - Andrejevica,ko nije isao ovim putem dosta je propustio.. i da na Plavskom jezero stignemooko podne tada bi krenuli na obilazak Ali Pashinih izvora u Gusinju i okoline nazad u Etno selo na klopu i pice sutradan bi posli na Prokletije u obilazak jezera Hrid koje je na 2200m nadmorske visine i isli bi stazama koji su samo granicari Albanije i Juge koristili, predivni predeli za voznju....tu na vrhu bi nas cekao rucak koji ce doneti ekipa sa terencom da se dopunimo kalorijama jagnjecim.Taj dan bi zavrsili u vece u etno selu , prespavali i sutradan presli na drugu stranu na nasem puta nazad od Plava prema Andrijevici dolinom Lima pa bi onda otisli na Komove i taj deo do popodne odvozali pa nazad ...kud koji mili moji.Imamo lokalnog coveka koji zna svaku stazu i deo toga kraja a mi bi sa njime pripremili tacnu marsutu i kilometrazu za sve ovo. Prosle Jeseni sam sa prijatelem obisao ovo i odusevio sam se pejzazima.... Hajde da vidimo mozemo li da se organizujemo za ovako nasto ?? Par slika od Jesenas: Slike su malo dole nize 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Gde su slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 17, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlican predlog. Ako se organizujete , moguce je da vam se pridruzi i ekipa iz Cg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike da vidimo to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Slike skoro da zaboravih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa priroda,tu je i Mrle iz Km koliko vidim,nego kad je ovo slikano? Slika br 9 je predivna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa priroda,tu je i Mrle iz Km koliko vidim,nego kad je ovo slikano? Slika br 9 je predivna Zahvaljujem na pohvali... Slikanje mi je uvek bila sporedna stvar,sto je velika greska ,mislim za slikanje uopste jer slika je ,hiljadu reci ,zar ne. I ja sam se odusevio tom slikom jezera kada sam je prvi put video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, bas je lepo,interesantno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Neki predracun jel se zna koliko bi to sve kostalo? Znaci cena sa prenocistem da ne racunam na sator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi valjalo provozati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Januar 17, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos neka slicica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Januar 17, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo interesantno i lijepo i za svaku preporuku. Same Prokletnije i Bogićevica su nevjerovatno lijepe i divlje ,raj za enduraše. Na startu te moram malo ispravit Hridsko jezero je skoro na 2000mnv a put kojim se vozi do njega u jednom trenutku se penje na 2200nmv i kao takav je najvisočiji put u CG a Hridsko jezero najvisočije u CG i jedno od najljepših. Tri puta sam ovog ljeta obišao ove krajeve i rado ću im se opet i opet vratiti jer je stvarno divno. Dva puta sam išao džipom jer sam htio doživljaj da podijelim sa familijom a jednom motorom (u ovom putopisu http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=4046 treći dan je bio rezervisan za Bogićevicu i Hridsko jezero i usput i Plavsko).Drugari sa kojima sam bio na vožji-Slovenci- su mi rekli da je najljepši krajolik koji su u životu vidjeli bio pogled sa tromeđe CG-Albanija-Srbija ,ja nažalost nisam bio snjima na samoj tromeđi jer sam se malo zaigrao po terenu. Za sledeće ljeto mi je u planu opet da idem i da se popnem na tromeđu stim da sa Bogićevice idem na Čakor i Mokru planinu pa na Hajlu tj od Plava do Rožaja sve uz granicu . Ako Vam treba neki kontakt ili pomoć pitajte. Hotel Damjanovi dvori je prelijep ali tipična naša priča- ljudi neće da shvate da niko ne zna za njih i za Plav i da treba da dovuku goste i rade na popularizaciji i markentingu pa tek onda nekad da luduju sa cijenama . Planinarki klub Hrid ima eko naselje i cijene su im više nego korektne a i hotel Kom u Andrijevici ima baš popularne cijene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Hej Nik...morao sam malo da podignem visinu tako to ide kod nas ribaraPost je super vidi se da poznajes taj kraj ...voleo bih da se provozam tim predelima i provozacemo se sigurno jer ove godine ja i moj prijatelj dolazimo ponovo tu u tvoj kraj na voznju ....ako se organizujemo mi ovde sigurno ce biti i vas na drugoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi mi drago da zajedno odvozimo ovo . Ja sam u Podgorici i do Plava mi je +140 km ali samo ako pogodimo termin organizovao bih par drugara da dođu tamo . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da se utefterim Jako lepi predeli !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos neka slika ....Ali Pasini izvori,Plavsko jezero i deo puta Andrejevica - Berane Izvinjavam se za ovo uletanje ZUTE OSE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pratim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Okvirno planirani termin (mesec)-zbog uklapanja, i da li je izvodljivo i bez enduro mašina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan za...kad se krece..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 21, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Okvirno planirani termin (mesec)-zbog uklapanja, i da li je izvodljivo i bez enduro mašina ? Neću reći da je nemoguće ali ovaj put oko Hridskog jezera na jednom dijelu se penje na 2200mnv i ide uz samu granicu pored napuštene ljetnje karaule. Nekad dok je bilo vojske put se održavao ali zadnjih 10-15 god niko ga nije takao pa je u očajnom stanju a kako je planina prebogata vodom stotine potočića presjecaju put pa zamisli na što liči.da ilistrujem malo, kada sam išao Nissanom x trailom dva puta ovog ljeta svi moji saputnici su bili fascinirani prirodom ali su izjavili da se nebi usudili opet da prođu i da su znali nebi išli (neki su čak i iščupali ručke za držanje u autu ) + kad su čuli priču koju nam je ispričala patrola pogranične policije da je neposredno posle bombardovanja pored karaule dignut difender u vazduh i da se nezna dali je bila mina i ručni bacač neki su kad su vidjeli ostatke difenera ostavili malu fleku na sjedištu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...