vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan a pa ti i ja nemam vise sta da pricamo....vidi sta sam detetu kupio u Ferrari shopu: mora da zna od malih nogu sta su prave vrednosti (a i boja je neutralna...ako bude devojcica - taman crveno ;D ) A sto ne kazes ljudima i koliko si platio benkicu ;D :o Malo te mbla...a.... ma kakvi, kupio covjek skije pa dobio benkicu za DZ, oni htjeli fer da ispanu pa ga "castili" Komirani, definitivno prelazim na "zavrsene" motore, bar me kum nece zaebavat non stop: "opet si kupio nezavrsen motor!! aoo brate reci koliko da doplatimo jos da ti one plastike stave, da ne vozis nov a nedovrsen motor..." e, kad ovo novo cudo dovedem dacu ti mozda onaj moj skejtbord da se malo igras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Octobar 1, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan hvala za onu fotkicu pokraj carrere putopis po obicaju za 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala za onu fotkicu pokraj carrere i? Jel prosla ispit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Octobar 1, 2007 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ti je bas bilo grozno. Sto i mene nece tako. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hah metrosexualac, !!!! hehehehehhehe ovako treba, e ako sto volim volim kad coek ima para i zna da ih potrosi .samo naprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ako sto volim volim kad coek ima para i zna da ih potrosi .samo naprijed u pravu si samo za ovo drugo. Jedino sto umem je da ih potrosim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 3, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vrh nema sta! Sve je lako kad si ..........................mlad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 3, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Vrh nema sta! Sve je lako kad si ..........................mlad! ....svako ''odjelo'' dobro ti STOJI....a svaki potroseni $ manje boli ;D ;D ....o da,o da, o da.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 3, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitatmo na dobri vestima, Roda ce sleteti mnogo pre nego sto mislis. Zivot ti vise nikad nece biti isti nakon Januara, tebi i Jeleni sve najbolje i bravo majstore jos ako su twins onda si me totalno pretekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ako su twinsi oda je najveci problem sto se zajebo oko kobinezona ;D pa mora opet da ide, taman da Veciju kupi skije, haha E moj Smajseru dokle ce bre da nam nabijaju svoje bogasto na nos, doookleee!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako su twinsi oda je najveci problem sto se zajebo oko kobinezona ;D pa mora opet da ide, taman da Veciju kupi skije, haha E moj Smajseru dokle ce bre da nam nabijaju svoje bogasto na nos, doookleee!!! To mi prica covek koji ima gajbu od 3 miliona kvadrata u centru grada. Ti nemas pametnija posla? Sajsi i vozi. Gledaj da dodjes do 15og, posle ja odoh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako su twinsi oda je najveci problem sto se zajebo oko kobinezona ;D pa mora opet da ide, taman da Veciju kupi skije, haha E moj Smajseru dokle ce bre da nam nabijaju svoje bogasto na nos, doookleee!!! To mi prica covek koji ima gajbu od 3 miliona kvadrata u centru grada. Ti nemas pametnija posla? Sajsi i vozi. Gledaj da dodjes do 15og, posle ja odoh... A gde ces to, jel po NY Yankees-ov dres za bebu twinsa kojoj nisi nista uzeo....ili oches mozda monoyin dres iz nascara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Octobar 4, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan pa budite mi malo nežniji prema djuri trudnoca, posao, nema se vremena... samo je chali gore nego njemu (a oba su se druzila samnom) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan pa budite mi malo nežniji prema djuri trudnoca, posao, nema se vremena... samo je chali gore nego njemu (a oba su se druzila samnom) ;D Nemam sta da dodam, bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan E moj Smajseru dokle ce bre da nam nabijaju svoje bogasto na nos, doookleee!!! Ako nek' se vidi raskos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...