Mikeli.pg 711 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram temu u kojoj bi postavljali samo video klipove, koje smo snimili na nekom od ljetnjih putovanja, vozjni , izleta... Ovaj klip je sa puta kroz Cg od 460km... Krenuli iz Pg za Nk , onda novim putem za Morinj , Herceg Novi... Zalivom za Kotor, Budvu , Bar i Ulcinj , i nazad za Podgoricu. Bilo je tu i malo voznje kroz kanjon Platije... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mikeli ,dajte jos snimaka da gledamo u ovim zimskim danima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Djordjino Nadam se da ce se tema polako puniti snimcima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ah, leto... Like za Chris Rea-u u pozadini! BTW video sam na nekim tvojim fotografijama, ako se ne varam, da zivis na ulazu u Pg odmah posle hotela Holiday. Obzirom da prodjem tuda vise puta u toku godine, a i spavao sam u tom hotelu, da li bih mogao, kad sledeci put prolazim da se javim da cujem uzivo Brothers izduve na Yamani, posto bih radio nesto sa ovim mojim gluvacima! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10586 Napisano Januar 15, 2012 Hronični Motociklopata, 7355 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan volim gledati ovakve snimke u ovoj ledenoj zimoci, sve mi odme bude toplo oko srca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da je malo duze potrajalo. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Samo da je malo duze potrajalo. Svaka cast Montirat cu jops koji Vlado... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Ah, leto... Like za Chris Rea-u u pozadini! BTW video sam na nekim tvojim fotografijama, ako se ne varam, da zivis na ulazu u Pg odmah posle hotela Holiday. Obzirom da prodjem tuda vise puta u toku godine, a i spavao sam u tom hotelu, da li bih mogao, kad sledeci put prolazim da se javim da cujem uzivo Brothers izduve na Yamani, posto bih radio nesto sa ovim mojim gluvacima! Pozdrav! Naravno da mozes svratiti. Cini mi cast da bilo koji Bjbikers bude moj gost, da se upoznamo, vozimo zajedno.... Moja kuca je do hotela Hollidey , i koga god od vas put nanese volio bih da mi se javi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Mikeli daj jos neki klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan montiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog,i ajde kolege... postavljajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano Januar 16, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan Dobri snimci hocemo jos.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Dobri snimci hocemo jos.Pozdrav. Hvala Panza , na zalost vise nemam snimaka. Sve je otislo sa reinstalacijom lap - topa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mikeli prijatelju pa ja cu najverovatnije u skorije vreme u Podgoricu, moj kum iz Beograda se preselio u tvoj kraj, pa kad udem dolazio kod njega ja ti se javnem ako ti treba nesto da ti ponesem, iskreno snimci su sjajni prosto se utopim u monitor kao da sam tamo, tako da ovog leta moram da iznajmim neki motor u CG posto cu dolaziti kolima sa zenom i klincetom i nema me jedno tri dana, odo da obilazim Crnu Goru :jee: :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 16, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Funky... moj broj je 00382 67 919-20-66 Da iznajmis motor ? Imam prijatelja koji iznajmljuje motore samo svojim gostima ( citaj Rusima ) na svetom stefanu... zamolit cu ga za ta tri dana... Kada krenes za Pg obavezno se javi , pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Januar 16, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Odlični klipovi Mikeli! Postavićemo i mi koji samo da se prizovemo svesti od nekih "ludačkih" poslovnih obaveza... Pozz i odlična tema za otopljavanje jer je lagano krenulo duboko zamrzavanje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mikeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odlični klipovi Mikeli! Postavićemo i mi koji samo da se prizovemo svesti od nekih "ludačkih" poslovnih obaveza... Pozz i odlična tema za otopljavanje jer je lagano krenulo duboko zamrzavanje..... Hvala Bandolera. Postavljajte jer znam da vas dvoje imate klipova sa putovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mikeli Hvala Djordjino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan da napišem ja ođe dvije-tri,ne bi li me banovali? Samo ako KOOOOjo nije dolazio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Januar 17, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Moj jedini snimak motorom ali mobilnim, inace to sam snimao da pokazem drugovima novi put... bice ove god snimaka kamerom... PS. jednom rukom vozim, drugom snimam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Dobra voznja, obzirom da jednom rukom snimas Koji je ovo put , opisi nam malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Januar 17, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nije bilo lako u krivini Ovo je put niz planinu Vlašic (ima tu na forumu tema o toj planini ali je ovo podnožje)... tačnije put od Kneževa (Skender Vakufa) do mog mjesta Kotor Varoša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog sa moje, Veskove i Djodjine kamere... Ubacio sam i koju fotografiju, i jednu dobru staru pjesmu iz filma RAD ( film o bmx - u ) koji sam davno, davno gledao Mikeli,sto pretices na punoj i to u krivini ,trenutno ovde na poslu nemam zvuk ali klip je prava svezina u ovim zimskim danima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog sa moje, Veskove i Djodjine kamere... Ubacio sam i koju fotografiju, i jednu dobru staru pjesmu iz filma RAD ( film o bmx - u ) koji sam davno, davno gledao Mikeli,sto pretices na punoj i to u krivini ,trenutno ovde na poslu nemam zvuk ali klip je prava svezina u ovim zimskim danima Volim da vozim one krivine, volim.... Obavezno moras cuti pjesmu, zbog nje i klip nesto vrijedi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...