ugac 1150 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna serija od danas. 1. 2. 3. 4. Zima, zima e pa šta je, ako je zima nije lav. Zima zima, pa neka je, ne boji se koje zdrav! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 13, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' još ovu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 13, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ja čekam da padne sneg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 13, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa idi u planinu. Ovo je na oko 900 i nešto metara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sapica 63 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Inspiracija Motocikl: Radi Pali Ide Prijavi odgovor kao problematičan . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, uf. Pa od ovog čuka staje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Cime je slikano, ima li neke obrade? Inace, svidjaju mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sapica 63 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Inspiracija Motocikl: Radi Pali Ide Prijavi odgovor kao problematičan Cime je slikano, ima li neke obrade? Inace, svidjaju mi se Pihtije ili kolegine slike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Kolegine A pihtije su VR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Februar 12, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Zimaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sapica 63 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Inspiracija Motocikl: Radi Pali Ide Prijavi odgovor kao problematičan Grtalca...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Cime je slikano, ima li neke obrade? Inace, svidjaju mi se Slikano canonom sx200. Od obrade dodano zrno u PS + poigrao se sa bojama u 2. i 3. Otprilike to je to. A meni se više sviđaju kolegine, mislim pihtije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 13, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Za nas dve nema zime....doduse jedva cekam da se otopi sneg da se vozam.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Cime je slikano, ima li neke obrade? Inace, svidjaju mi se Slikano canonom sx200. Od obrade dodano zrno u PS + poigrao se sa bojama u 2. i 3. Otprilike to je to. A meni se više sviđaju kolegine, mislim pihtije. Svidjaju mi se fotke bas zato sto na njima ima suma, daju im neku posebnu notu, sa kojom ISO si slikao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se učinilo fino pa reko da podelim. Inače imaš uz svaku fotku exif. Desni klik properties. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sto se ti valjas po snegu, al' zasto bre mucis to kuce, sta ti je ono skrivilo Za nas dve nema zime....doduse jedva cekam da se otopi sneg da se vozam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne muči psa, vidiš valjda po njuški da je neka prava snežno-zimska rasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 13, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Luda je kad izadje u sneg, kao da je u struju ukljucena....prepuna je energije...kao i ja kad sam bila deriste....pustim je napolje a u kucu mi udje pokretni snesko i naravno barica vode kod TA peci gde spava..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 13, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Mart 14, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 23, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Januar 26, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...