VukV 0 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd-Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi zovem se Vuk, zivim na relaciji Sabac-Beograd... Jos uvek nemam motor ali se nadam da cu ga nabaviti u skorije vreme i jedva cekam da taj dan dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako doci ce i taj dan a sada DOBRO DOSAO!!! Koju vrsu motora preferiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukV 0 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd-Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici!!! Pa preferiram Enduro i kruzere... Lomim se tu ali pre Enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 12, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Endurasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hello i tebi Vuce! (Kao u reklami za sok) Ne znam da li si iz Sapca a radis ili studiras u Bg-u ili sta vec, ali ja sam iz Sapca. Mozda se i znamo od nekud. U svakom slucaju, trenutno je nebitno. A taj DAN ce doci sigruno. I ja sam isto tako pricao, i eto... dosao je pre par dana! Necu jos da otkrivam o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukV 0 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd-Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima Pa ja sam tu na ulasku u majur... Studiram u Bg-u a vikendom pevam po macvi i sremu tako da sam svaki vikend kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 595 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! I ja sam isto tako ocekivao i sanjario motor koji se nikako nije mogao uklopiti u moj budzet... duzi niz godina...ali Dobih priliku da kupim neki skuter na rate, da ga placam kad mogu i koliko mogu.... na karaju se zavrsilo da sam dobio skuter na poklon, samo trebalo uloziti u njega da se napravi, sto je meni itekako odgvaralo :-) Tako da doci ce to sigurno, samo polako :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukV 0 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd-Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrsci!!! Nadam se da ce taj dan doci uskoro pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Vuce....!!! mislim da nema vece srece nego kad covek kupi motor .....kola kupis i vozis euforija traje citava 3 dana a za motor se zivi ....ljudi te postuju jer ipak sa motorom malo izazivas sudbinu ......zeljno ocekujes lepe dane i gde god prodjes ostavljas utisak ....jer ne moze svako da vozi 2 tocka a 4 moze i moja baba.....zelim ti srecu na drumu kao i svima koji su ovde i na 2 tocka.....velik pozdrav.....!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukV 0 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd-Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Zubo hvala t na velikoj podrsci i na lepim recima!!! Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...