Jump to content

Moto Zajednica

Predstavljanje!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav ljudi zovem se Vuk, zivim na relaciji Sabac-Beograd... Jos uvek nemam motor ali se nadam da cu ga nabaviti u skorije vreme i jedva cekam da taj dan dodje :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Hello i tebi Vuce! :) (Kao u reklami za sok)

Ne znam da li si iz Sapca a radis ili studiras u Bg-u ili sta vec, ali ja sam iz Sapca. Mozda se i znamo od nekud. U svakom slucaju, trenutno je nebitno. A taj DAN ce doci sigruno. I ja sam isto tako pricao, i eto... dosao je pre par dana! :) Necu jos da otkrivam o cemu se radi.

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan

Dobrodosao! I ja sam isto tako ocekivao i sanjario motor koji se nikako nije mogao uklopiti u moj budzet... duzi niz godina...ali :D

Dobih priliku da kupim neki skuter na rate, da ga placam kad mogu i koliko mogu.... na karaju se zavrsilo da sam dobio skuter na poklon, samo trebalo uloziti u njega da se napravi, sto je meni itekako odgvaralo :-)

Tako da doci ce to sigurno, samo polako :-)

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: BMW K 1200 S

pozdrav Vuce....!!! mislim da nema vece srece nego kad covek kupi motor :jee:.....kola kupis i vozis euforija traje citava 3 dana :jok: a za motor se zivi :moto3:....ljudi te postuju :care: jer ipak sa motorom malo izazivas sudbinu :lud:......zeljno ocekujes lepe dane i gde god prodjes ostavljas utisak :aha:....jer ne moze svako da vozi 2 tocka a 4 moze i moja baba.....zelim ti srecu na drumu kao i svima koji su ovde i na 2 tocka.....velik pozdrav.....!!!!;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja