Alexandar137 12 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade, Lipovica Motocikl: '03 Honda CBR600rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim drugarima! Prodajem ovaj dvodelni kozni kombinezon, kao nov, bez jedne jedine ogrebotine! Posto tek od 24-te mogu da vozim obiljniji motor, nije mi hitno za ovako ozbiljno odelo. A i kupio sam ovaj kombinezon greskom jer sam lose procenio velicinu i morao bi da prepravljam pantalone da bi mi bile taman u struku... Ja sam 175cm i duzina pantalona i jakne mi je taman, obim struka mi je 87cm, ali su mi pantalone siroke u gornjem delu. Duzina pantalona je 100cm. Sirina pantalona u struku je 40cm. Tako da bi nekom malo punijem bilo taman. Gornji i donji deo se spajaju rajfeslusom, kao sto se vidi na slici. Svi protektori mogu da se skidaju. Prodajem ovaj kombinezon za 260evra. Cena novog u Centru S je 460evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan a jbg trebalo je da gledas novi-stari zakon, da se ubacis tako nekako ko ja, ja sam sa 16 polozio A1, sa 18 sam dobio neograniceno A srecno sa prodajom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandar137 12 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade, Lipovica Motocikl: '03 Honda CBR600rr Prijavi odgovor kao problematičan aa jbg... zakasnio sam a mozda i bolje ovako... da steknem bolje iskustvo za jaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...