B@ne 307 Napisano Octobar 6, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao kolega. I godine ( 43 ) i istorija nam je skoro ista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hondamoto 18 Napisano Octobar 11, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha FZS 1000, BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan godine skoro iste ,`72 poćeo sa pony expressom, pa apn,`78 mz 250 ts sa 15 godina ujedno i jedan od suorganizatora MSM-a kojega se stariji bikeri rado sječaju `81 Honda 650 ,pa brak i bmw 500 pa ponovo MZ pa gold wing,..... ludilo traje i danas na malom zzr-u i ima me svuda.Nema povratnika samo malih prekida a ono matori ??? ne prihvača se Btw. čestitke za novu bebu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 11, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na cestitci, nadam se da ce beba da slusa. Sto se tice godina, ne osecam se ja jos matoro, jedino kad vidim ove od 25-26 god. pomislim kako bih komotno mogao i tata da im budem. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmp 0 Napisano Octobar 12, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 12, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao CIKA Kure, srecan sam da ovako oslovim nekoga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Octobar 13, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 90 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...