BigRider 1659 Napisano Jul 11, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A sto bih ja VOLEO da idem s vas u tu Rumuniju al nema sanse da se iskombinujem ni vremenski ni finansijski!!! E al ocu da idem na voznju kad treba da s dogovarate za kotizaciju!!! Samo recite kad,kad,kad??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Jul 11, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se s Alexantom da je vreme za konkretne korake (detaljan dogovor i rezervacije), i da se sve to može lepo povezati sa brčkanjem u nekom finom bazenu. Predstojeći vikend će sigurno biti dovoljno vreo za takve aktivnosti pa možemo da ga iskoristimo. Osim Banje Vrujici na raspolaganju imamo i akva park u Arandjelovcu koji je nešto bliži i atraktivniji. Pošto se u tom pravcu nalazi i moja vikendica (selo Vlaška ispred Mladenovca) mogli bi da na pola puta napravimo malu pauzu. U svakom slučaju, ne bi trebalo propustiti ovu nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 11, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam u tom aqua parku, verujte mi, razocaracete se....4 tobogana i nekoliko malih bazena, gde mozete samo da stojite a nikako i da plivate...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan kupanje cu morati da propustim imam obaveze ceo vikend. a ako svracate u Vlasku tu dolazim jel sam tamo i ovako ceo vikend. tako da pratim dogovor pa ako budete u blizini svraticu da dam suske. samo jos da potvrdim jos jednom jel za rezervaciju 50e po coveku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ja u nedelju organizujem rucak za kolektiv tako da cu morati da propustim okupljanje ali ja ne sumnjam u vase pregovaracke sposobnosti i da ce sve to lepo biti organizovano .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan samo jos da potvrdim jos jednom jel za rezervaciju 50e po coveku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan samo jos da potvrdim jos jednom jel za rezervaciju 50e po coveku. ako slucajno neko vodi sestru rezervacija je samo 48e (koje naravno placa veverica ili ti verenica :lol: )... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan samo jos da potvrdim jos jednom jel za rezervaciju 50e po coveku. ako slucajno neko vodi sestru rezervacija je samo 48e (koje naravno placa veverica ili ti verenica :lol: )... :jee: e onda da ja jos posaljem vevericu do Dragane da pricuvaju naslednicu da bi nam se pridruzio i ti na osvajanju Rumunije. :moto3: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Društvo žao mi je ali moram otkazati nedeljno druženje. Danas "upade" krštenje tako da će nam nedeljna vožnja ako je uopšte bude, biti vrlo lokalnog karaktera - na kafu i kući. U toku naredne nedelje moram dolaziti do Moto Laboratorije pa ću najaviti koji dan dolazim a obzirom da ću skoro ceo dan biti tamo - možemo se naći kad kome odgovara. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jul 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan do srede oko 5 sam tu posle vozim skuter ali po Lefkadi ako uspes do tada da dodjes ekstra ako ne mozda ja i snajka skoknemo do zablja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan :jee: e onda da ja jos posaljem vevericu do Dragane da pricuvaju naslednicu da bi nam se pridruzio i ti na osvajanju Rumunije. :moto3: to ti pricham ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jul 14, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Gazda A. i ja bi da platim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Jul 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da obavestim ekipu da nam se pridružio i predobri naš Djura na njegovom atu od 500 ccm! Pope vidimo se od nedelje u Labosu pa će rešimo sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Jul 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Juče dogovorena seansa sa čika Rajkom: U četvrtak sam u Labosu pa predlažem da se vidimo kad kome godi. Ja ću biti tamo od 10, pola 11 pa nadalje. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Jul 17, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim, a pošto i ja imam nešto sa "čika Rajkom" nećemo ga puštati dok ne završi sa nama skuterašima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Jul 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelni spisak: 1. alexanto i devojčica 2. Šipi 3. cobe 4. Damba 5. SuperPOP 6. sasha & Vesna 7. AlexaBGD + saputnik/ca 8. rohirrim + sestra 9. Drakula 10. Djuxy 11. Sutra sam od pola 11 u Labosu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Jul 18, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan za sada nas 14 na spisku ,moracu da pojacam dozu dunje koju nosim u rumuniju :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Jul 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo friških informacija vezanih za naš poduhvat... Konačan spisak putnika i motora: 1. alexanto i devojčica - Atlantic 500 2. Šipi - Xciting 500 3. cobe - Silver Wing 600 4. Damba - Majesty 400 5. SuperPOP - Burgman 400 6. sasha & Vesna - Xciting 250 7. AlexaBGD - Atlantic 500 8. rohirrim + sestra - X9 500 9. Drakula - Burgman 650 10. Djuxy - Atlantic 500 Ukupno 10 motora i 13 putnika Smeštaj je rezervisan u sledećim objektima: Sibiu - 1. noć Alexia Pension 5 dvokrevetnih soba, 17,5 eura sa doručkom po kacigi 1 dvokrevetna soba sa ubačenim ležajem 14,3 eura sa doručkom po kacigi Ukupno 218 eura Brašov 2. i 3. noć Casa Samurai Pension 5 dvokrevetnih soba, 13,5 eura po kacigi 1 trokrevetna soba, 11 eura po kacigi Ukupno 336 eura Ukupna suma za smeštaj - sva tri noćenja: 554 eura Dakle, od kotizacije nam ostane 96 eura. Taj iznos možemo iskoristiti za doručak u smeštaju za drugo i treće noćenje, ulaznice za obilazak dvoraca, gorivo ili nešto drugo... Od Adabelle hostela sam odustao jer bi nas smeštaj za dve noći koštao više nego ovako ukupan smeštaj a i nemaju mogućnost da nas smeste. Prvo noćenje je sa uključenim doručkom a za druga dva doplata za doručak je 4 eura po kacigi. U oba smeštaja imamo i privatan parking za motore koji je besplatan. Wi - Fi je takođe "prisutan" u oba smeštaja, recepcija radi 24h... Smeštaj u Brašovu je 1,5 km od starog jezgra (Adabelle 500 m) pa kontam da možemo i pešaka obaviti posetu starom gradu, za ljubav razlike u ceni... Otkazivanje je moguće do 13. avgusta sa povraćajem kotizacije. Ako ima pitanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Aj vrati one plusiće sebi, da te darivamo.... Što bi rekla deca....primio sam se ko mlad majmun... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Jul 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Aj vrati one plusiće sebi, da te darivamo.... eee to ne može al' evo tebi plusić... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 25, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde krenite vise pa da citamo putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 25, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Јес' вала - сморише нас остале са десет страница припрема. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Jul 25, 2012 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan MSC momci su temeljni, tako da " sve sto je brzo to je i kuso " 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Jul 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Dare! Tek nam predstoji finalni dogovor 5. avgusta sa detaljisanjem svega i svačega... Ima tu dosta stvari za iskristalisati a polazak zna se - 16. sabajle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...