RS 132 Napisano Januar 29, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema navale, imam ponudu od kolege sa foruma 1800, od komše za 1000+1000 i to je to. Treba jedan da dođe za jedno 7-10 dana kada mu tata dodje iz Nemačke da mu da pare i to je to. Zvao danas momak, vaspitan, kulturan i hoće da svrati da vidi, vi ste ga uputili, hvala, a opet ja mogu da dam garanciju na sve oko mog skutera. Ali dok neko ne stavi pare na sto... Zmaj je moj. Čim se sneg otopi cena ionako ide gore. ALI, ako ne ode... Idem i ja u EU sa Vama, zašto da ne, moram do Zeke da uzmem jaknu i rukavice i pun gas Šalim se, naravno. Ja sam uvek za druženja, koliko god vreme dozvoli. Idemo i pravimo foto sešn Jer ako nema slika na FB, kao da nisi ni bio . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ček ček, jel se ide za rumuniju? hoću i ja ako se ide. Č E K A M O ... :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 30, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo, nego šta. Kod mene poledilo sve, čistio sam sneg i sada je sve to poledilo jer se otapao, da "pusti" za neki dan pa idemo. Što se tiče vožnje, samo da se ne ide brzo. Iskopao sam nešto, bilo je 14 više ali nemam dokumentovano, par ljudi videlo i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da nam nisi stavio sliku kako tvoja AA ide 185km/h i da treba da se pripazimo ... Pošto kažeš da je par ljudi videlo da ide 14 više, ti si sigurno išao nekim autom registrovanim za bar četvoro pa nemamo razloga za brigu :jee: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 31, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Išao niz Begaljičko brdo kad nije bilo gužve, rekoh ajd da probam pa da vidim, svi me pitali "koliko može da razvije" a ja ne znam. Inače što se tiče putovanja... Sa pauzama ako bude prosečna 50km/h to je vrh. Nema ni veze, poenta vožnje je druženje i uživanje u vožnji. Dok sam vozio moj RS samo smo nntom i ja bili sa skuterima, ali nas niko nikada nije čekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 3, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam malo gledao slike okoline Sinaia i mogu reci da je fenomenalno Jedna od tih slika je bila i ova A bogami i ovo...oduzima dah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Februar 4, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su krenuli na Moldoveanu. Odakle je skinuta slika? Levi mi lici na Sasu a desnog ne mogu da prepoznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 4, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je skinuta slika? Panoramio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam malo gledao slike okoline Sinaia i mogu reci da je fenomenalno Jedna od tih slika je bila i ova A bogami i ovo...oduzima dah... taman da napravimo jednu grupnu MAXI picture... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Makar peglao sa ovih mojih 250cc, ima da idem na ovu voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan To sam ja bas hteo da pitam, koliko je pametno ici na takav put sa 250cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pametno je naravno.. Ja sam planirao da sa Madisonom 250 idem u Rumuniju. Ali posto ce i Lula samnom pre nekoliko dana sam kupio veci skuter od 500ccm. I da nisam uzeo Xcitinga isli bi Madisonom. Motoru nista ne moze da fali ako ga dobro pripremis. Kao sto je alexanto napisao na pocetku obavezno je uraditi servis da ne bude nezeljenih situacija usput. Panta_kg ce ako se ne ponovi vecim ici sa Bevom 200. Vozaci sa jacim masinama ce se prilagoditi slabijima i nema problema. Bitno je da se mi vozimo i uzivamo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 8, 2012 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu brze vožnje kada je vožnja u grupi, tako da će putna brzina verovatno biti oko 80-90, a ja sam prelazio sa svojim Madisonom po 500km dnevno i to bez problema, doduše bez saputnice, ali ja sam sam po sebi zgodan čovek pa nekako dođem i sam do veće težine. Boj ne bije svijetlo oružije, već boj bije srce u junaka. Samo treba krenuti sa ispravnim skuterom i neće biti problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Ohrabrili ste me, opasno sam poceo da razmisljam o ovom pitovanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ohrabrili ste me, opasno sam poceo da razmisljam o ovom pitovanju... naravno da treba da razmisljas ,sto vise nas krene bice bolje zezanje (iskreno se nadam da ce me zena pustiti) .uopste nije bitna stvar koliko brzo idemo,najbitnije od svega za mene je da sve u putu prodje kako treba i bez nezeljenih iznenadjenja u bilo kom obliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih se pridruzio sa mojim skuterom od 250ccm, ali finansije koce stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Komšija, ja računam na tebe, da prođem kroz Paraćin, pa da zajedno odemo za Bgd, pa u Rumuniju!! Štedi još od sada po malo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan tesko komso....inace u to vreme ide i registracija motora...ja cu te cekati na cestobrodici i ispratiti te do naplatne rampe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ubeđivaću te još malo.... do avgusta, i meni je reg početkom septembra! Ali ovakvo druženje i vožnja sa ovakvim drugarima se ne propušta !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan videcemo jos, mozda se do tad stvari promene pa krenem...ima jos dosta do avgusta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo putovanje bi mi savrseno leg'o AA500, jer me saputnica nece pustiti samog , pa da se ne kilavimo i kocimo na Bev-u..mada ko zna sta ce biti dotle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 9, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako ti imaš volje za putešestvije i družbu - ništa se ne sekiraj nigde se neće juriti i žuriti . Samo kez ispod kacige i lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Februar 9, 2012 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo putovanje bi mi savrseno leg'o AA500, jer me saputnica nece pustiti samog , pa da se ne kilavimo i kocimo na Bev-u..mada ko zna sta ce biti dotle. Ako si dobar frend, pratio bih te do Transfargarasana i APN4 da vozis To je stvar srca i stava a ne masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kad spominješ APN, pa tako smo nekad i počeli.... APN 6, torba između nogu, ranac na leđa, pa u Crnu Goru na more... Tako da nije problem, dobro kažeš, srce, volja, i na put! Još i sa dobrim društvom !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo putovanje bi mi savrseno leg'o AA500, jer me saputnica nece pustiti samog , pa da se ne kilavimo i kocimo na Bev-u..mada ko zna sta ce biti dotle. Ako si dobar frend, pratio bih te do Transfargarasana i APN4 da vozis To je stvar srca i stava a ne masine. Cenim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...