Jump to content

Moto Zajednica

pretstvljanje clanova

Recommended Posts

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: VN 800

Cao!Da vas pozdravim i naravno pretstavim se. Zovem se Dalibor, nadimak Daca.Trenutno sam na privremenom radu u Italiji,inace sam iz Dragovca kod Pozarevca.Od motora imam trajk koji sam sam rucno pravio, ustvari uz pomoc moje supruge i imam Cagivu 350 ali je retko vozim.Toliko od mene za sada.Pozdrav!!!!!!!!!!!! :D;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 24 postova

Hvala na pozdravima i dobro doslici.Za garazu cu morati da prikupim slike koje su mi naj draze postavicu i kako su tekli pojedini radovi,a u to nesumljam da ima ljubitelj motora rucne izrade.

• U prolazu, 24 postova

[shadow=red,left]DOBRODOSAO  [/shadow]             :D

Pozdrav i od mene, dobrooooo dosao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrav,

svaka cast, ja mastam o trjaku ali nikako da nadjem prihvatljivu racunicu.

Pozdarv !

Welcome! :)

Pozdrav i dobrodosao  :)

Pozdrav! :)

Pozdrav.

Pozdrav Daco!

Dobro-došao Dalibore

Pozdrav. :)

Dobrodoshao ! ;)

HVALA SVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)AKO SAM NEKOGA ZABORAVIO VELIKO IZVINJENJE!!!!!!!!!!!!!!!!

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Aquila 650 custom

Cao!Da vas pozdravim i naravno pretstavim se. Zovem se Dalibor, nadimak Daca.Trenutno sam na privremenom radu u Italiji,inace sam iz Dragovca kod Pozarevca.Od motora imam trajk koji sam sam rucno pravio, ustvari uz pomoc moje supruge i imam Cagivu 350 ali je retko vozim.Toliko od mene za sada.Pozdrav!!!!!!!!!!!! :D;)

Pozdrav Daco,

Gde si u Italiji & da li poznaješ Bobana (takođe iz Dragovca) koji je ljubitelj i vlasnik nekoliko Harleya ?

Stavi slike trajka pa da ga gledamo. I ja nekad davno pravih/crtah nešto na tri točka.

• U prolazu, 24 postova

Pozdrav Daco,

Gde si u Italiji & da li poznaješ Bobana (takođe iz Dragovca) koji je ljubitelj i vlasnik nekoliko Harleya ?

Stavi slike trajka pa da ga gledamo. I ja nekad davno pravih/crtah nešto na tri točka.

Narovno da ga znam Boban mi je prvi komsija.U Italiji sam kod PIACENCE a bio sam i u kolini Vicence oko devet godina,sike cu postaviti nemogu da nadjem album a sada je kod mog prijatelja zavrsava mi neke gluposti na motoru.Odakle si ti?

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja