Jump to content

Moto Zajednica

TOTAL GYM sprava za vežbanje

Recommended Posts

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Prodajem Total Gym, pravljen po uzoru na original. Pomoću njega je moguće vežbati bukvalno svaki mišić koristeći svoju težinu. Opterećenje se smanjuje i povećava promenom nagiba klupe. Uz spravu dajem i brošuru sa uputstvom za vežbanje, a možete i na You Tube potražiti kako to tačno izgleda.

Izrađen je od jakih metalnih profila koji izdržavaju veliku težinu, klupa je tapacirana, klizači su od jake plastike i uopšte, sve je veoma funkcionalno i čvrsto, čak je čvršće od kupovnih koje sam viđao po prodavnicama.

Cena je 80€.

157yg5w.jpg

kq6ow.jpg

28w07p.jpg

Na YT ima puno snimaka kako se vežba na Total Gymu. Evo jedan sa Čak Norisom:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

imao sam ovo uz jednu teretanu HAMER,vise sam visio na ovome nego na celoj teretani! :takoje: nekako mi najbolje legla! jedino mi bila kratka klupa,pa planiram da radim sebi sa duzom stazom i sa duzom klupom jer smo i ja i klinac blize 190cm!

sretno sa prodajom!

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Glupo mi je da je hvalim ja koji je prodajem. Može da se koristi kako za skidanje kilaže, tako i za dobijanje mišićne mase i za definiciju mišića. Važno je kombinovati pravilnu ishranu i način na koji se vežba da bi se dobio željeni efekat.

• BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

...Što ne znači automatski da je sprava veliko sranje, možda su i ljudi mahom lenji pa batale vežbanje. Šogor mi je građen da bi svako pomislio da ne izbija iz teretane a on radi isključivo zgibove, sklekove, trbušnjake i trči: bez ikakvih pomagala. Svaka sprava je korisna ako se pravilno i redovno koristi ali nijedna neće sama da vežba.

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

...Što ne znači automatski da je sprava veliko sranje, možda su i ljudi mahom lenji pa batale vežbanje. Šogor mi je građen da bi svako pomislio da ne izbija iz teretane a on radi isključivo zgibove, sklekove, trbušnjake i trči: bez ikakvih pomagala. Svaka sprava je korisna ako se pravilno i redovno koristi ali nijedna neće sama da vežba.

slazem se sa tobom! samo su ljudi lenji! imao sam teretanu i pored nje ovo,vecinski sam bio na total gymu jer mi je bilo lakse! na teretani se nisam uklpovio zbog visine za neke vezbe i zbog problema sa ramenom mi neki uglovi nisu bili odgovarajuci! na ovoj spravi je prednost sto si nosioc svoje tezine! komsijim mali koji je potegao sve tegove na mojoj teretani (vezba inace svaki dan) kada smo total gym stavili na najveci ugao je zapinjao jer ima nekih 120kg!

dajem glas za ovako nesto!! :takoje:

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja