FINE 3 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd - stari grad Prijavi odgovor kao problematičan dakle nagomilalo mi se neke opremice pa sam reshio da malo ocistim police: prodajem kacigu "akira" sa crnim i sa prozracnim vizirom velicina je "L" ali je kalup malo veci, gume "bridgestone" 180-55-17 i 120-70-17 mislim da su s pocetka 2007 god. (zadnja jako dobra prednja osrednja) I "pirelli" 180-55-17 jaknu "two wheels" sa protektorima na ramenima i laktovima koji se vade (jakna je pocepana na desnom rukavu no nije nista strasno mislim da bi bilo ko ko ume s iglom i koncem mogao to da sredi) ja sam 191 visok i imam nekih 90 kg a deklarisana velicina na jakni je "L" i poklanjam no name full face kacigu crne mat boje, bolje da se voza negde nego shto mi cami u podrumu... cena kacige "akira" je 30 eur zadnje gume bridgestone takodje 30 eur preednje bridgestonke je 10 eur zadnje pirelli je 10 eur jakne "two wheels" 30 eur i no name kaciga prvom ko dodje pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FINE 3 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd - stari grad Prijavi odgovor kao problematičan moze i neka zamena za zensku jaknu, kornjacu za ledja ili za pantalone........ itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel crna kaciga ide onome ko prvi kupi nesto od navedenog? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FINE 3 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd - stari grad Prijavi odgovor kao problematičan Jel crna kaciga ide onome ko prvi kupi nesto od navedenog? ne crna kaciga ide onome ko se prvi javi a poshto je kaciga velika momku koji se prvi odazvao on je odustao i kaciga opet ceka novog vlasnika da se javi ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan mže li kon tel interesuje me kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FINE 3 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd - stari grad Prijavi odgovor kao problematičan napravio greshku, zadnja "pirelli" guma je zapravo "michelin pilot" jbg kuckao napamet a dugo ih nisam obishao.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FINE 3 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd - stari grad Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Jel aktuelna kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...