sasa bg 0 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam krajem Oktobra GSXR 600, K3. Pronašao sam 749 S, 2004. godište sa 15000 km. Interesuju me iskustva sa tim modelom. Motor je u Italiji i mogu lako da ga kaparišem, a po njega mogu da odem za mesec dana. Kakav je položaj za visoke u odnosu n GSX-r, Hondu 1000RR 2004? Hvala, Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Motor je skroz cool, ja sam visok 194cm i i lepo sedim na njemu. Vozao sam jedan 749 ss, lepo se vozi ja sam imao osecaj kao da sam vozio taj motor od malena. i nije neki potrosac. Tako da ti ga ja preporucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Mart 16, 2012 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je skroz cool, ja sam visok 194cm i i lepo sedim na njemu. Vozao sam jedan 749 ss, lepo se vozi ja sam imao osecaj kao da sam vozio taj motor od malena. i nije neki potrosac. Tako da ti ga ja preporucujem. Da li si vozio 749s ili 750ss ? To su dva razlicita motora. Na svakom Ducatiju se jako lepo sedi, ali meni se licno cini da mi je jedan broj manji sa mojih 186. Opet ponavljam, sem tog subjektivnog osecaja da mi je kao igracka sa samim sedenjem i udobnoscu nemam nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan :zvizduk:Manje jedno s, sad sam video. Zezno sasm se kad sam pisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...