max555 0 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: petrovac na mlavi Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan sve je bilo super dok ih nisam skidao KARBURATORE nije pravio nikakve probleme,dosla je zima pa sam resio kao vecina da spremim motor za sezonu.Prijatelj koji inace popravlja motore ponudio se da mi to ocisti kaze ja neznam kako koji kanal treba da se produva ja pristanem, bilo je dosta mulja u casicama. posle tog ciscenja, Zakacio sam karburatore i javio se probem.Motor pali normalno, radi na leru super, prima ostar gas samo do 4000 obrtaja, preko toga se gusi drzim ga u patos dodje do 7-8000 i tako se gusi cuda pravi.Onda sam ja ponovo sve rasturao sve detaljno pregledao ocistio sklopio ali je problem isti.smesa goriva je sada na 1,5 kruga odvijena probao sam i vise i manje ali nista nece da prima veci gas.spustao sam iglice na siberima i podizao i nista.Membrane su dobre,nivo plovka nisam dirao zato sto je pre radio normalno.Toliko sam se razocarao da neznam sta da radim!!??A da isao sam kod tog majstora i on mi kaze to nisu karburatori,ja kazem nisam lud pre toga je radio normalno, rekao mi posle ovih praznika pa ce da dodje kod mene da pogleda ali mi on vise ne uliva nikakvo poverenje.Ima li mi pomoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 7, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jesi li namontirao filter za vazduh,pravilno,,,sve 4 flansne,,, i stavio kutiju,filter unutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max555 0 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: petrovac na mlavi Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan probao sam i sa filterom i bez njega ista prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 7, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aha... a kazes pre montaze radio ok,,jel ti to pedja cacko karbove,,,ili onaj,,taxista kako se zove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max555 0 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: petrovac na mlavi Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan pre toga radio skroz normalno nikakvih gusenja niti bilo cega nije imao ali kad sam odneo kod njega otvorili smo casice i bilo je strasno onog zutog mulja.Nije pedja on je tek lud njega sam pitao rekao je ja to ne radim, ali ako bi ti radio to bi kostalo oko 500e da mi sredi karburatore,ja kazem da moror radi normalno ali da se ociste presteluju nista drugo to se na tome zavrsilo.a za tog taxistu nisam cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 7, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aha,,to kosta od 50 do 70e,, nego,,jel ste udihtovali lepo gore membrane. ,,mm,,063697094,,lakse je tako...mozes i sad, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max555 0 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: petrovac na mlavi Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Resen problem!!! predihtovao sam filter za vazduh zatvorio sve nepotrebne rupice i motor ponovo radi kao sat prima gas do blokade.Jos samo da znam koliko je naj bolje da odvrnem smesu goriva i iglice na kom nivou da stavim,iglice su sad podignute jedan zub do najvisljeg nivoa znaci jos jedan zub i skroz su podignute.a potrosnja mi je bila oko 10l na 100km iso je super ali ta potrosnja ako bi mogla malo manje.pozz veliki i hvala do neba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan rekoh ti ja gde je problem, vidis da se isplati slusati starije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoskeDoKoske 0 Napisano Novembar 12, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.karburatori.webs.com - Profesionalno popravljanje karburatora posetite nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...