wulfy 207 Napisano Septembar 19, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nisam pao u uslovima redovnog saobracaja, vec zato sto se ku*cim. Napalio se ja, kao, imam enduro, mogu svuda sa njim. Pa kroz onu cuku pa kroz ovu, pa ovamo, pa onamo... Pa se jedanput popni na Spas (brdo iznad Budve) a put do tamo od utabane zemlje do velikog uspona koji za podlogu ima nepravilne komadice kamenja velicine od ping pong loptice pa do one za tenis. I to tako ,,prska'' ispod. Popeo se ja prvi put, ajde da vidim kako ide to sa 180 kg. Spustio se, pa onda se okurazih pa opet ponovih. Na vrhu tog brda se nalazi i repetitor. Trebao sam jutros da napravim intervenciju na predajniku. Obicno uzmem Ladu Nivu (pozajmim) ili neki drugi ,,teski'' terenac da se uspentram gore. Ma, ovog puta cu Kawom, zasto sam je kupio nego da je vozim. Potrpam ja u kofer alat i svu opremu. Uspentram se gore, otklonim kvar, i sada slijedi spust. naidjem na onaj dio (nekih 100-ak metara duzine) sa kamenjem (koje je poslije svake kise i bujice jos vise porazbacano) lagano se spustam, kvacilo, kocnica, noge, lagano... nailazim na krivinu od 180 stepeni gdje se i zavrsava taj najtezi dio puta. Trenutak opustanja i motor lezi na lijevom boku preko moje noge. Cizme, taj dio opreme mi je najvise koristio, zapravo jedini dio opreme koji je odigrao neku ulogu jer su mi zastitile skocni zglob. Motor mi je pao upravo preko tog dijela. Steta: nema je, ako ne racunamo povredjeni ego i par ogrebotina na motoru i desnoj cevanici (nisam obuko pantalone vec sam se ku*cio u farmerkama pa kako me je motor bacio na lijevu stranu mora da sam desnom nogom negdje zakacio). Sada ako me pitate: hocu li opet na motorom na makadam, odgovoricu, pa, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 19, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sretne ti rane junace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je rekao da se offroad ne racuna u padove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Septembar 19, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan heheeh ovo mi zvuci mnogo poznato...samo se izvrne...hehehe ...ali nema odustajanja ...dizi i teraj dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Steta: nema je, ako ne racunamo povredjeni ego pa dje ces vecu ranu od te? ;D ajde ajde nije to nista za tebe junace, idemo dalje... repetitor ce se opet pokvarit, ali zimi pa bolje sad vjezbaj kad nema snijega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 19, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Continental TKC80 i možeš da budeš egoista do bola, a i da se qrčiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...