maski 1033 Napisano Maj 23, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan da. monohromatske su super. ja mnogo volim.... kao #1 na ovoj sada vežbi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...jos jedna "komponovana" photo by: Jim Young/Reuters 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 1, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ispraviti fotku koja "curi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 1, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan besplatan foto časopis - http://www.blur-magazine.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 27, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan otvor blende (aperture) expozicija (shutter) osetljivost na svetlo (ISO) simulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 29, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan photo + video fusion basics 3-day workshop live free NOW http://www.creativelive.com/live Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 15, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Malo časopisa. Shutterbug 04.12 Digital camera world 4.12 Amateur photograph 3.12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko knjigu digitalna fotografija 1,2,3 u pdf formatu na srpskom.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 8, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja zakacicu na neki host sajt do kraja dana pa ti saljem linkove da skines! Da li smem to ovde da okacim (valjda nije piraterija)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno si mi pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Februar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja zakacicu na neki host sajt do kraja dana pa ti saljem linkove da skines! Da li smem to ovde da okacim (valjda nije piraterija)? A mi ostali ??? (da se "slikamo"). Šalji i nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja zakacicu na neki host sajt do kraja dana pa ti saljem linkove da skines! Da li smem to ovde da okacim (valjda nije piraterija)? A mi ostali ??? (da se "slikamo"). Šalji i nama И ја бих линк, ако није проблем...? Хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 23, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Imate PP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1880 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 932 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde prosledi i meni ako ti nije problem. Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Februar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Završeno, Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan A meni??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @Goshke Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan i meni. U napred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 25, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Najveci problem pri fotografisanju modela? Naravno, poziranje Evo par predloga: http://digital-photography-school.com/21-sample-poses-photographing-female-models Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 2, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam i veoma zainteresovan za amatersku fotografiju i ovaj hobi. Zamolio bih kolege , koje imaju i znaju za literaturu (prvenstveno na srpskom, a moze engleski i ruski) da mi je posalju na PP (linkove i pdf formate). + savet koji aparat za pocetak Hvala unapred i pozdrav iz SD-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 2, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan na prvoj strani ove teme ima pregršt linkova.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 6, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan What's the most common mistake you see beginners making in photography? https://www.facebook...151854651381018 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 27, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Al me otpili.... ....thanks, obraticu se na drugom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 27, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan na prvoj strani ove teme ima pregršt linkova.... ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 28, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trebao savet oko aparata... Canon...? Nikon...? Sony..? ....gledam oglase do 200 / 250 evrica, a ne znam koji da izaberem, na sta da obratim paznju..te stvari...a ove linkove sa prve strane bih izguglao kad tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...