Straja_ns93 0 Napisano Januar 5, 2012 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor utegnut, masina odlicna. Radjeni svi servisi. Pre 300 km uradjeno stelovanje ventila i karburatora. Trosi svega 2.8l na 100km. Presao 5300km. Prva registracija 2010te godine. Registrovan do kraja Avgusta 2012. Idealan za pocetnike, oprasta greske. Uz njega ide i originalni zadnji blatobran sa svetlom i nosacem tablice kao i retrovizori. Na slici se vidi novo LED svetlo (ima zadnje i stop svetlo kao i zmigavce ugradjene u njemu, sve diode rade ) koje sam stavio radi lepseg izgleda Dakle motor je besprekoran, maze i pazen. Dodji, sedi i vozi Moze na ime kupca p.s. molim neozbiljne da se ne javljaju sa pitanjima tipa zasto tolko para, moj komsija isti prodaje za 700 i sl...idi onda kupi od komsije, mene zaobidji Slike: jeste malo skrnavo, al nesto mi je bagovao ImageShack Tekst koji želiš Novi Sad Kontakt: Strahinja - 064/111-88-39 Cena: 1000e Promenio Januar 5, 2012 član Straja_ns93 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Februar 1, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... ozbiljna korekcija cene za ozbiljne kupce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljkobajker 2 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja je zadnja cena jel bi prihvatio neku zamenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Straja_ns93 0 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za poslednju cenu se mozemo lako dogovoriti ako si ozbiljan kupac, koja zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...