nebojša 86 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Ugrinovci,Zemun Motocikl: jawa 250 model 559 i jawa 350 638 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima potreban mi je posao .Struka mi je auto mehaničar.Zadnjih 15 godina radim u škodi a ujedno i celoj vw grupi.radno iskustvo ,skoro 20 godina... Radim na svim tipovima auto dijagnostike.Govorim ,čitam i pišem engleski jezik.Komunikativan sam i lako se uklapam u svaku sredinu.Zadnjih 13 godina radim u auto centru stojanović u zemunu.Razlog napuštanja sadašnje firme je to što nema plate DVA meseca.Također volim i vozim motore,tako da bi i u toj branši mogao da se vrlo lako i sa zadovoljstvom snalađem....jedini uslov je da je gazda budući NORMALAN i da redovno plaća.... jbg,hranim četiri glave... Ponuda važi za širi krug Zemuna.NE PIJEM,samo pušim ko turčin.. Eto toliko od mene ... e,pa poslodavci,izvolte,čekam... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Nebojša, ako je sve istina šta si napisao onda ne znam, zašto ne ideš privat. Imaš znanja, iskustva, hočeš da radiš,... pa šta čekaš? Počinji najpre da radiš po garažama privat sa manjim popravkama i servisima. Delove uzimaš jeftino na aftermarket-u, a one original kod ovlaštenog servisa. Imaš neki popust valjda ili ga dogovoriš i to je to. Menja se kvačilo i zaradi se min 100 € kad sabereš popust od materiala i rad tvojih ruku... Polako se nabavlja i alat, i sve potrebno za normalni rad. Danas su i testeri dosta jeftiniji nego pre, može i ima polovnih... I kad skupiš neke pare uzmi neku veču garažu ili plac pa počinji za sebe. Videčeš kad ljudi saznaju, da ima dobrog i jetinog majstora biče posla, mnogo posla, tako da češ brzo zaposliti i pomočnog radnika, mehaničara....Samo ne moj biti (pre) skup, budi normalan i biće sve u redu. Jednostavno - napravi to što pre . Pozdrav iz dežele 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Januar 12, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za uspeh sa sopstvenom radnjom osim poznavanja posla neophodne su i neke druge sposobnosti i to dosta specifične kad je srbija u pitanju, što bi rekli stari treba da budeš džambas da bi izašao na kraj sa rekom ološa koji po nepisanom pravilu na početku nagrnu. A drugo ovde ni cene rada nisu neke osim u izvikanim ovlašćenim servisima sa kojima se naravno početnik ne može takmičiti. Možda čovek jednostavno nema želudac za sve to i hoce da se bavi isključivo svojom profesijom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojša 86 Napisano Januar 14, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Ugrinovci,Zemun Motocikl: jawa 250 model 559 i jawa 350 638 Prijavi odgovor kao problematičan Nebojša, ako je sve istina šta si napisao onda ne znam, zašto ne ideš privat. Imaš znanja, iskustva, hočeš da radiš,... pa šta čekaš? Počinji najpre da radiš po garažama privat sa manjim popravkama i servisima. Delove uzimaš jeftino na aftermarket-u, a one original kod ovlaštenog servisa. Imaš neki popust valjda ili ga dogovoriš i to je to. Menja se kvačilo i zaradi se min 100 € kad sabereš popust od materiala i rad tvojih ruku... Polako se nabavlja i alat, i sve potrebno za normalni rad. Danas su i testeri dosta jeftiniji nego pre, može i ima polovnih... I kad skupiš neke pare uzmi neku veču garažu ili plac pa počinji za sebe. Videčeš kad ljudi saznaju, da ima dobrog i jetinog majstora biče posla, mnogo posla, tako da češ brzo zaposliti i pomočnog radnika, mehaničara....Samo ne moj biti (pre) skup, budi normalan i biće sve u redu. Jednostavno - napravi to što pre . Pozdrav iz dežele 100%posto si u pravu !havala ti na podršci !pozdrav za tebe i tvoju familiju.ako kojim slučajem prolaziš kroz Srbiju ,javi se! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 14, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan I Nebojša, šta je u planu? Šta god da je, imaš moju podršku, šta god treba a mogu da pomognem, cimaj, broj imaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojša 86 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Ugrinovci,Zemun Motocikl: jawa 250 model 559 i jawa 350 638 Prijavi odgovor kao problematičan I Nebojša, šta je u planu? Šta god da je, imaš moju podršku, šta god treba a mogu da pomognem, cimaj, broj imaš brateeee,našao sam drugi posao počinjem u pon.,pa ćemo videti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 15, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan To bratić, udri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...