GoranTini 319 Napisano Januar 5, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima puno.. i da, ne treba nikad nikome popustati..sve po zasluzi ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 5, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Jeco! Dragane poznajes li Jecu lično? Mislim iz tvog je atara. Naravno da je poznajem. Samo proveravam da nije lažni profil. Ima toga dosta u današnje vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Januar 6, 2012 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Đe s´ Jeco generacijo...! eto tu sam iza brega negde valjda se skrivam :PP :DDD heeheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Cao Jeco! Dragane poznajes li Jecu lično? Mislim iz tvog je atara. Naravno da je poznajem. Samo proveravam da nije lažni profil. Ima toga dosta u današnje vreme. hahaha.. nisam laznjak..dont sikiracija :DDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 7, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla ... trenutno skupljam parice za kurs iz padobranstva,... nego mi samo pojasni za taj kurs... pošto mi je to na TODO listi (skakanje padobranom), nešto sam se raspitivao i dobio informacije da je najpovoljnije u Paraćinu (tipa lekarski pregled i to prvo predavanje sa prvim skokom je 70e a posle su skokovi po 15-20e). Jel na taj kurs mislis ili nesto duže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 7, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Cao pereco! Pa stvarno te dugo nije bilo, secam se tvog posta gde si stavila sliku i rekla da polazes za kamion! Cudno bese! Dobrodosla nazad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 7, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla, i zelim ti puno bezbednih kilometara..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Januar 7, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla ... trenutno skupljam parice za kurs iz padobranstva,... nego mi samo pojasni za taj kurs... pošto mi je to na TODO listi (skakanje padobranom), nešto sam se raspitivao i dobio informacije da je najpovoljnije u Paraćinu (tipa lekarski pregled i to prvo predavanje sa prvim skokom je 70e a posle su skokovi po 15-20e). Jel na taj kurs mislis ili nesto duže? Neces verovati, ali i kod mene je to na TODO listi! Ako nadjes negde neki normalan kurs koji nije papreno skup, javi. Ali pre toga skacem bandzi jer mi je i to mi je zelja, a doci ce kao test. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 7, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan izofovasmo devojci kambek, valjda nece mnogo da se ljuti ima san par koji planiramo to da uradimo pa cemo da vidimo.. trenutno je Paracin najpovoljniji al kad budem imao vise informacija napravicu temu pa da vidimo sta i kako... a za bandzi mi je zao da dam 50e za 4 sekunde ... kad to prezubim i to cu da uradim :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 8, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro došla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da te pozdravim (inace i ja sam sa difa mozda se i znamo).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 16, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=S4CgkojLemw Pa skačite vi samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...