Jump to content

Moto Zajednica

Pomoć oko kupovine

Recommended Posts

• Živi sada u trenutku, 323 postova
  • Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125

Pozdrav ljudi,

našao sam jedan motor u oglasima koji mi se svideo, ali nemam koga da pitam za savet a i ne znam šta ljudi misle o samom motoru, u pitanju je 1991 Yamaha xt600 Tenere koja je po priči u extra stanju, a košta 1200 evra. Sad da li je to mnogo i malo ljudi ja pojma nemam ali znam samo da nemam više para od toga da dam, imao sam ali izletelo hiljadu problema i

nepredvidjenih troškova :(

Jel ima nego iskustva sa ovim motorom ove serije, znam da su Jamahe dobre ali za ovaj ne znam pošto je star 20 i kusur godina...

Dogovorio sam se sa likom da mi pošalje još slika pošto je iz Šapca, pa sam mislio da eventualno iscimam nekoga od vas sa foruma ko se razume da podje sa mnom do Šapca da pogleda motor i da mi ga doveze ako je sve ok, jer ja još nemam dozvolu, a ako uplatim za polaganje neću imati sada za motor, a ako još sačekam možda se istope pare kao što već jesu...

Dajte neki savet šta da činim...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

neću uopšte ni da pomišljam da je kilometraža prava jer je to ludost, ej 20 godina star motor svako ko poveruje u to je lud.

Meni je samo bitno da je očuvan i ispravan, ali nije registrovan tako da ako budem hteo da ga uzmem imaću komplikacije da ga dovezem zbog toga, a i nemam dozvolu za motor.

A moram brzo da delujem jer će se istopiti novac koji imam pa posle neću imati nizašta....

Evo poslao mi je danas lik slike:

Image600.jpg

Image594.jpg

Image598.jpg

Image597.jpg

Image602.jpg

Image592.jpg

Ljudi meni se ovo svidja kako izgleda jako, jel ima neko iz šapca da ode da pogleda ovo ajte ljudi plizz moram da budem brz pozdrav....

• Svrati ponekad, 206 postova

ja sam je gledao masina radi kao sat stvarno dobro vizuelno stvar ukusa proveri dobro ko je vlasnik i dali moze da se prevede

sam motor kao motor je odlican za to god i te pare

• Honda pa sve onda.... , 630 postova
  • Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650

A zar nije bolje da odete u servis, das malo para i izmere ti kompresiju a i proba ga neko sa malo vise iskustva. Pregledaj plastike,vile, retrovizore i rucice kocnice i kvacila. Zamoli vlasnika da ga ne pali i da bude hladan kad dodjes. Pipni deklu i startuj prvo bez a kasnije sa sauhom. Posle tri,cetiri minuta dodaj malo gasa pa naglo otpusti i posmatraj auspuh-ne bi smeo da pusta plavicasti dim. Da mirno radi na leru.... Da ne ispadaju brzine..... Pogledaj debljinu diskova... To je to otprilike :zdravo:

ps meni se ne svidja sto je masina farbana recimo....

I ja hteo da napisem par reci,ali vidim tema od pre mesec dana...

Kako se pokazao moped?

:zdravo:

Pa motor je super ali baš nešto sada i ne mogu da ga vozim zar ne :)

Inače na drugoj vožnji sam se prosuo sa njega u mestu i polomio ručicu kvačila i malo izgulio nogu, ali popravilo se i zacelilo ;)

Da je zvao piće znali bi nego čeka da zabajati. Oprostćemo mu, rasejan je ovih dana.

Jesam rasejan, ali ne samo zbog toga, jedna mala me opčinila pa sam prso :D

• Zainteresovan, 952 postova

Ne boj se, pratim na casu. Gde si tacno kupio motor, mogao sam ti pomoci oko kupovine a i prevoza ali nisam video temu. I objasni mi sta ti znaci taj sig kad ni vozacku nemas? Prvo teorija a?

motor sam kupio u Šabcu, a za dozvolu otom potom kad skupim pare sada svakako ne može da se vozi, snašao sam se za prevoz ovaj lik dule bajkom mi je prevezao za 4100 din na prikolici koje je maximalno prilagodjena za to i motor je bio maximalno obezbedjen i siguran...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja