jigoro cano 234 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se vec negde spominjalo !? a mozda i nije . Ali nadjoh , kako su oslobodjeni od poreza na koristenje . Nasao sam i koje kakve snimke , reklame . Ali nigde cene ! Da li neko kod nas u Srbiji ima tako nesto ? Bas bih voleo da vidim uzivo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da se spominjalo samo kao fabricke inovacije mnogo daleko od neke serijske proizvodnje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Na nekoj satelitskoj tv , gledao sam tipa kako drzi renta stazu sa moto-cross (vozilima) ! posle su vodili toga da kupuje nekretnine . Inace bivsi krosista . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...