CIPURA 215 Napisano Januar 2, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko prodaje novi motorcic za decu(onaj kineski sto pali na poteznicu) u r varijanti,neka vice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AB moto 0 Napisano Januar 10, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: B.Basta Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan takav u radionici,kad dodje vlasnik po njega pitacu hoce li da proda pa ti javljam. Covek u Sapcu prodaje nove,cena je bila 160e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjdza 0 Napisano Januar 10, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto ofujem u temi posto je u pitanju nesto sto mi treba sa slicnog motora, zanima me da li ima nekog ko prodaje samo mehanizam poteznice, bez dekle! Izvinite jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...