Jump to content

Moto Zajednica

kupujem Agregat

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

Kupujem agregat sa sto vise kubika od 750-max...od R modela..naravno moze i neki 600 ali samo od novijih i jacih motora...pravim neku zezanciju nesto mi iskrslo da sada trazim drugi da kupim...Znaci ovako:agregat kompletan,inastalacija kompetna,karburatori(neki mozda i ne moraju ako uspem druge da nadjem),hladnjak-mozda njega placam posebno..i da bude STO JEFTINIJE...u obzir dolaze masine od ae da kazem 88god pa nadalje..prednost GSXR 1100,1200bandit...Ко sta ima da ponudi neka pusti PP..a moze i tel 064/266-93-76..hvala i srecna nova godina...oglas ce biti aktuelan par dana..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

pa ne znam sto bude povoljnije to bolje...do nekih 300e max..znam da ima po garazama i stoje nekom bzv...

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: cbr 900 rr

za te pare nemoze ni deda mraz da ti donese prijatelju nazalost,agregat sa instalacijom cdi i ostalim pratecim delovima,carbovima,za te pare tesko ali ti zelim srecu..

• Podržavam 3

za te pare nemoze ni deda mraz da ti donese prijatelju nazalost,agregat sa instalacijom cdi i ostalim pratecim delovima,carbovima,za te pare tesko ali ti zelim srecu..

Pa vidis ipak gresis vec imam neke ponudjene za jeftinije od toga,ali trazim koja koja mi vise odgovara radi ugradjivanja,delova i nekih pratecih stvari...sta vise imam cele motore u voznom stanju za 400-500e tako da realno sve to sa njih da mi skinu je oko 200-300e..ja ne trazim od K4,5,6,7,8,....agregat..nego od 88god ;)..i da imam vec 8komada gsxr i svi imaju neku manu nikako ne mogu da sklopim jedan od njih svih :-(...hvala ako imas ponudi ako nemas reci nekom ko ima...;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja