semafor 26 Napisano Decembar 29, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ne bih trazio u oglase,da nema ko kofere za Varadera da bi htio da se trsi.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Givi 52 l,mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan monokey givi e45+M5 givi ploca? 90e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan moze li koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 24, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ladno sam se istripovao da ti je neko u 2-gom postu ponudio kofer i da mu trazis slike evo slika kofer sam kupio i trebao da ga namontiram na keeway-a sve sam spremio i nisam namontirao, kofer mi stoji kuci, ploca je kao ova sa slike, nova, samo sam je stavio na kofer da vidim da li je to to, i skinuo, i nju nisam stigao da montiram i stoji tako u kutiji, uz plocu imam samo srafove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...