Milos_ca 2 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan motor je suzuki gsxr 750 iz 1994 , zanima me kako da odredim raspored lezajeva radilice,tacnije koji gde ide,znam da imaju color kod ali koja boja gde ide ako neko ima sliku,ili moze da mi nacrta kako ide ehehehehheehhe bio bih vam vrlo zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 28, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan boje oznacavaju razlicitu debljinu lezaja..tako da nema veze sa prricom ide tamo ili vamo,prvo premeris radilicu pa vidis koji je lezaj po kojoj debljini to jest boji primaran za koje koleno radilice,,mada je po boji razlika minimalna.. meri pa vidi sta knjiga kaze.u pitanju su mikroni do stote po debljini lezaja.... znaci izmeris koleno radilice, vidis koliko je,vidis u knjizi sta kaze knjiga,za tu debljinu ide taj i taj lezaj,to jest boja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan boje oznacavaju razlicitu debljinu lezaja..tako da nema veze sa prricom ide tamo ili vamo,prvo premeris radilicu pa vidis koji je lezaj po kojoj debljini to jest boji primaran za koje koleno radilice,,mada je po boji razlika minimalna.. meri pa vidi sta knjiga kaze.u pitanju su mikroni do stote po debljini lezaja.... znaci izmeris koleno radilice, vidis koliko je,vidis u knjizi sta kaze knjiga,za tu debljinu ide taj i taj lezaj,to jest boja... bokilic hvala ti puno zanima me jos jedna stvar koja moze biti poprilicno veliki problem lezajevi radilice izgledaju poprilicno lose izgrebani itd. sad mene zanima da li to znaci i da je radilica sjb. ili iskrivljena .... pitam posto jos uvek nisam video radilicu jer sam sinoc doterao motor kuci i kako osim vizuelno (gledanjem kao blesav) mogu da utvrdim probleme na radilici podelite malo mudrosti sa pocetniko, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izmeriš mikrometrom promer i ovalnost pa konsultuješ literaturu generalno je odstupanje do 5 stotih delova milimetra prihvatljivo. Ako sumnjaš na iskrivljenost moćeš je odneti na prizmu, tu je mislim tolerancija do 2 desete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 28, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kao sto ti ratboy rece,,mikrometar knjigu pa polako,,nego koje ti koleno, kolko u milimetrima..pa da ti vidim boje lezajeve,radilicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan e sta ti je kada si blesave srece dolazim danas sa posla kuci,kad me zove mali mexikanac kaze zaboravio si neke delove motora,rekoh ajde doteraj da vidi sta fali jer sam bio prilicno siguran da sam sve pokupio i eto dolazi mali mex i donosi mi ceo novi motor, sve u delovima,radilica kao novau kutiji i lezajevi novi u kutiji neraspakovani,menjac malo locikav, klipovi,klipnjace nove meni kez do usiju ima da prepakujem iz dve u jednu,i ako ostane visak delova nema da se ceskam po glavi odakle su videcu da malo islikam,ako negde zakoci zovem u pomoc,jel moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...