hoze 153 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan kako sam bio kuci u Paracinu nekoliko dana izmedju ostalog sredio svoje stvari i pronadjoh sledece: deo za bmw f 650 koji su mi "greshkom" zamenili u radulovicu totalno ispravan i radi... 2500 din vizir fabrichki za tdm 850 i tegove...vizir je u savrshenom stanju bez ijedne ogrebotine...1500 din IXS cerada za motor...mnogo deblja od obichnih ne cepa se na vetru...bez ikakvog znaka habanja..1500 din Acerbis rukavice cele ali noshene ima tragova...za grad leti su savrshene...800din Isto tako nosim se mishlju da prodam nashe kacige...nolaan 102 velichine L i M..pored obichnih vizira imaju i zatamnjene i dodatke protiv maglenja... 100 e svaka vrhunske vrece za spavanje DEUTER Dremlite 500 u kojima smo prespavali bukvalno samo jednom na jugu Portugala...sada gde planiramo trebace nam deblje...obratite pazznju na temperature na etiketi...jako je laka i mala.. 2500din po vreci http://www.summithut.com/products/dreamlight-500/ http://www.buzzillions.com/reviews/deuter-dreamlite-500-sleeping-bag-reviews \sigurno cu pronaci josh stvari koje su vishak ali sada sam jedva slikao i postavio ove...ako ne odgovaraju foke a neko je zaintertesovan mogu slikati po dnevnom svetlu.. 063631264 hoze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan da i da se pohvalim...vec 4 meseca nam ulepshava zzivot.. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan hoze, posto tegici za tdm-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hoze,ako cerada pokriva TDM-a ovako kao na slici (do patosa), onda je kupljena. Zovem te sutra prepodne da se dogovorimo oko preuzimanja. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan hoze, posto tegici za tdm-a? nemam pojma...400din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hoze,ako cerada pokriva TDM-a ovako kao na slici (do patosa), onda je kupljena. Zovem te sutra prepodne da se dogovorimo oko preuzimanja. Pozz cirada je bila kupljena za bmw 650 i njega je pokrivala skroz...za tdm je nisam koristio jer sam imao garazzu..na dnu cirada ima ojachane rupe sa metalnim kopchama gde se mozze provuci zmija i vezze bike...u svakom sluchaju se vidimo pa ako ti odgovara to je to...ako ne nije frka za ciradu sam siguran da ce otici..pozd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, BMW je slicne velicine kao TDM, mislim da pasuje. Imas li jos nesto za TDM-a? P.S. ponesi i tegice da pogledam. Ako ti odgovara, mozda bi mogli da se vidimo na istom mestu kao prosli put ako ti je usput (kod Hyatt-a) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan neznam druzze nepishe na kutiji...evo ti oznaka pa ako te nemrzi juri po netu ixs pro bike cover z5803-uni-00 kod nas sam nashao ovaj link tu ti je i cena koju sam japlatio kad sam je kupovao http://www.motooprema.net/cer.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ok, BMW je slicne velicine kao TDM, mislim da pasuje. Imas li jos nesto za TDM-a? P.S. ponesi i tegice da pogledam. Ako ti odgovara, mozda bi mogli da se vidimo na istom mestu kao prosli put ako ti je usput (kod Hyatt-a) ? zovi sutra pa se dogovaramo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem oko 9 ako nije rano. Ne rece imas li jos nesto da ti je ostalo od TDM-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Decembar 26, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Odoh da spavam. Ako imas jos nesto, ponesi, ako nemas, onda samo ceradu (sigurno uzimam) i tegice (mozda). Pozdrav. P.S. pomazi tu lepotu od mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pas pojeo vec 2 cirade, pa kontam da ce 3. biti sreca. Ako ne ode, javljajte! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja hoću tegiće. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam jutros dimenzije F650 i mog TDM-a, razlikuju se u 1-6 cm. DakleM, SORRY, BOYS!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6510 Napisano Decembar 27, 2011 Enduraš, 6434 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzimam Acerbis rukavice, al' da ih operes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 27, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja hoću tegiće. Uze mi rec iz usta...i ja bih tegice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ovako...prvi me kont. vladano za ciradu pa vasqez.pa redom... tako ce biti i nudjena...aci su sachuvane rukavice mada neznam shta cemu josh jedne ,za tegice nemam pojma ja sam mislio da ih dam uz vizir...ovako ko se javi i dodje po njih njegovi su...najverovatnije su i vrece rezervisane... samo da kazzem da je rotor alansera sa bmw bio placen nekih 80-tak eura ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan otishla cirada,otishli tegici,rezervisane rukavice i rezervisane vrece...ostali vizir tdm, za bmw-a ako chujete da nekom treba ispravan deo zovite-mozzda pasuje i na pegasa a kacige spushtam na 80 e...to je to za sada...da i chestitam novim vlasnicima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4981 Napisano Decembar 27, 2011 Ne silazi, 5597 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aj sve ovo sto ti ne treba i razumem...i ja imam gomilu stvari slicno kao ti sto mi ne trebaju nego me mrzi da slikam...Moracu... Nego sta ces za kacige na turi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li da mi rezervišeš vizir za tdm-a do sutra dok nepitam prijatelja da li bi kupio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Aj sve ovo sto ti ne treba i razumem...i ja imam gomilu stvari slicno kao ti sto mi ne trebaju nego me mrzi da slikam...Moracu... Nego sta ces za kacige na turi? nosimo pilotske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li da mi rezervišeš vizir za tdm-a do sutra dok nepitam prijatelja da li bi kupio? sachekaj do sutra ...vec mi je poslao Vuk pp. pre tebe tako da ako on neuzme sutra onda je rezervisano...pozd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Decembar 28, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li da mi rezervišeš vizir za tdm-a do sutra dok nepitam prijatelja da li bi kupio? sachekaj do sutra ...vec mi je poslao Vuk pp. pre tebe tako da ako on neuzme sutra onda je rezervisano...pozd Ok,iovako neznam da li je ovaj moj prijatelj raspoložen za kupovinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan otishao vizir i obe vrece... mislim da su ljudi zadovoljni kupovinom...ostale su kacige i ono cuhdo za bmw-a...L kaciga ce najverovatnije otici posle nove...ima josh par stvari koje cu postaviti kasnije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ajd da aktiviram temu ponovo...crna nolan 102 l velichina 60 e...ako ko hoce nek zove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...